God natt

nu ska jag väll så småning om sätta på mig skyddet igen och dra ner till sängen och sova lite, är typ sjuk ? men aja.. god natt skriver imorn.. juste min syrra glömde typ bort morsdag, PINSAMT säger jag bara !


gammal bild, men från vänster,
alex emmi jag & sara. :)

-


Emma Felicia Fälth
kommer sakna dig grymt mycket i sjuan. men vi kommer väll fortfarande vara kompisar ? hoppas det annars... tänk alla matte lektioner dom kommer helt plötsligt bli tråkiga ? för det är ju vi som gör dom roliga eller hur. ingen slår våra matte lektioner. alla gånger jag har sovit hos dig eller du hos mig. dom är underbara ! kommer aldrig glömma första gången vi gjorde nånting asso efter skolan. det va i fyran när vi gick hem till mig och jag bodde i mitt gamla hus och så skulle vi äta mellis och så började du as garva och typ sprutade ut mjölk hah xD i <3 u, bästevän.

vecka 23 snart. sen v 24 :D

woho vecka 24 e det sommarlov ! nu ska jag berätta vad jag ska göra dom här två veckorna.
vecka 23.
måndag:
har vårshow grejs hela dan, jag tar väll lite kort o filmar :D klockan halv sju e det typ för familj & vänner så ni får komma och kolla ;)
tisdag: typ skolan sen på kvällen ska jag till skuru :D
onsdag: inget skolan tror jag ?
torsdag: kanske ledig vet ej ?
fredag: inget skolan typ ?
lördag: sover hos emmi :D
söndag: emmi sover här :)
vecka 24
måndag:
grinda m klassen, pappa ska med -.-
tisdag: typ skolan, eller match mot lärarna och sexornas avskeds lunch :D
onsdag: skooolavslutning, ngn som vill göra nåt ? (A)
torsdag: sommarov. vad gör alla ?
fredag: sjukhuset & sjukgymnastik -.- (BLÄÄÄ)
lördag-måndag tror jag: eken cup.


min helg.

fredag: började med att gå upp och så som vanligt sen så körde mamma mig till kvb. hade spanska, booring. sen så efter det drog typ alla tjejer till donken utom jag och emmi vi åkte till skolan, mamma & pappa skjutasade oss för dom skulle till jobbet. hah markus hade med sig sin bergs sprängare fett jobbigt han gick från kvb till ekedal och bärde på den. fett tugnt men sen så efter ett tag kom han när jag emmi linnea & ebba satt i hallen. men då satte han på musik och så iaf. ganska kul. sen så vid tjugo i tio ? gick vi till musiken men anna-kerstin (våran musiklärare) sa att bara tjejerna skulle ha musik i musiksalen för vi skulle öva på lite låtar. killarna fick vara i klassrummet och öva på lite grejer till vårshowen. sen så vid halv elva hade vi engelska.. det va inte så jobbigt vi skulle bara skriva en historia eller nånting på ett A4 papper. sen så samlades vi i klassrummet. skulle ha svenska. eller bara läsa veckobrevet och lite sånt då bestämde vi också att på matchen mot lärarna skulle vi ha gummistövlar och clown näsa och vara oseriösa, det va ollis idé sen sa han att det va för att vi redan visste att vi skulle åka på stryck hah sen så bestämde vi att på "sexornas lunch" skulle vi starta  mat krig mot lärarna. sen så åt vi lunch.. då fick jag en snille idé att vi kunde kolla på eva & adam på slöjden. så alice & alex sprang hem till alex o hämtade det,sen på slöjden gick tjejerna inn först så vi tog soffan sen så sa våran sy slöjds lärare att vi skulle sätta oss på våra platser först, då fick ju jag sitta på ett jävla bord när vi kolla på film liksom hej jag är skadad ! :@ killarna tog ju såklart soffan. men sen så gick jag och emmi när till gröna. tog taxin hem. när vi kom hem skulle emmi ta en alvedon som hon aldrig tog för hon inte kunde svälja :O haha xD sen så kom vi på att vi kunde göra våfflor eller det va emmies idé. mumms :D sen när vi hade ätit våfflor kollade vi på bröllops duellen. sen blev det så jävla varmt så vi gick ut, gjorde saft och lite is o så :) sen så kom mamma o pappa hem då sprang emmi in och bytte om sen åkte vi m pappa till mölnvik, där köpte vi lite godis och en ben & jerrys. sen drog vi hem. då gick jag & emmi när och körde buzz :) sen va det mat, kött o potatis. sen kollade vi på talang, sen ringde olli o bah, vi kommer nu hej då. japp då kom, olli agge krille r & fredde, men dom gick ner o körde guitar hero world tour på en gång. sen efter ett tag gick dom ut på min gräs matta o lirade fotboll, sen så sa pappa att dom fick bada i bubbel polen om dom ville då sprang dom hem till olli o hämtade badkläder så medans fixade jag & emmi stolar filt och varsin data utomhus. sen kom dom tillbaka och badade vi hade lite vatten krig & pappa slängde i emmie i polen det va väll typ det som hände ? sen vid elva drog dom. då gick emmi o duschade sen snackade vi väll lite och somnade vid typ ett eller nåt ? 
Lördag: vi vaknade vi utav att olli & fredde ringde men vi orkade inte svara vi låsats sov men sen såg jag att dom va på min tomt på väg mot mitt rum, då knackade dom på fönstret men vi låsades soov ! men sen gick dom upp och plingade på och pappa släppte in dom -.- då körde dom typ Guitar hero & buzz sen så kom mamma ner med frukost, mackor dricka och hallon. då gick jag och emmi ut och åt det medans dom spelade sen så vid typ tolv eller nåt drog dom. då bytte jag och emmi om. sen så drog jag emmi mamma & pappa till mölnvik. det va ju värmdödagen. så då var noice där och så. sen så fikade vi där och vid halv tre typ drog vi till sickla vi kollade på hannah montana the movie :D den va bra :P hah det va tre små tjejer som va där dom bah, oh jag skulle verkligen vilja vara som henne... hah, sen så åkte vi hem. jag packade väska. och sen gick vi ut och åt våran glass xD okej vi åt inte för den va så äcklig :P sen kom emmis mamma, dom hade varit på fotbolls cup i vesterås och blivit fett bruna ! eller röda kanske det heter ;) sen så åkte vi iallafall hem till emmi, när vi kom dit satte vi typ oss i soffan sen gick in i köket.. skulle hjälpa till med maten, vid typ tjugo i åtta åt vi, pasta med pesto och permesan och så.. sen klockan åtta va vi tvugna att kolla på robinsson ! fett dåligt.. ellenor vann ju men det va ju typ för hon hade vart tsm m nån av killarna där oså ba blablabla... hade ju hoppats på jarmo eller anna ! dom va ju grymt bäst ! men sen efter robinsson skulle emmi gå in och lägga elias och lena (emmis mamma) åka och hyra film, yes man. och köpa lite godis :) men då satt jag vid datan lite. jag tyckte det tog väldigt lång tid för emmi men det va ju för hon hade somnat xD sen så när lena kom, kollade vi på film den va bra ! sen gick vi och la oss.
söndag: vi blev väkta vid typ tio då gick vi och åt frukost hah emmi du och din oboy :P sen vid elva kanske kom pappa och hämtade mig. då åkte vi och tanka sen hem. då va jag inne på datan i typ 5 min ? sen åt vi lunch.. aj fyfan jag nös typ och hade ketchup flaskan i handen. då flög ketchup flaskan upp i ögat så nu har jag typ ett sår där och det gör ont varje gång man blinkar det e fett jobbigt ! sen vid halv två åkte vi till mormor & morfar fikade lite. sen åkte vi till farmor och fikade lite igen xD sen så efter det drog vi till apoteket på söder har cp ont i halsen kan knappt prata så vi köpte strepsils.sen åkte vi hem. jag duschade och nu har hamnat här ska snart äta.

oj blev lite mkt. men här är lite bilder iaf.


våfflor :)

Emmie :)

fika

emmi på lindex

dåhär ligger jag den här kvällen utan skyddet ! :D

iiis

saaft

emmi hade kul :P

is hjärta.

mumms

ben & jerrys

när dom lira fotboll

guitar hero

baad

nocie :)


Hemma ska snart dra !

hejhej, vet att jag inte skrivit någonting, men skriver ikv och då får ni bilder också :) för nu ska jag äta sen ska jag dra till mormor & sen to farmor see yaaa.

Baaada hah

hah så jävla kul och pinsamt :D men idag så var jag i skolan som vanligt, det orkar jag inte skriva om, menni kan läsa det på emmies blogg :) men sen när vi slutade, tog vi taxi hem, det va ju lite kul xD asso det va jag o emmi som åkte hem. när vi kom hem tog vi och gjorde våfflor mumms :) sen kollade vi på, bröllops duellem, film. sen så gick vi ut hade lite kul drack saft och åt glass :) sen så kom mamma o pappa hem då åkte jag pappa o emmi till mölnvik. köpte godis :) mumms.. sen så åkte vi heem. då körde jag o emmie buzz sen käkade vi vid halv åtta ? kött o potatis, sen kollade vi på talang. sen ringde olli o sa att han, krille, agge & fredde skulle komma. och då kom dom. domkörde tv spel,ohherregud pappa e ju så pinsam herregud emmie fattar men nu e dom och badar, och jag lovar bilder kommer lovar ! ni kan läsa mycket bättrepå emmies blogg. men nu badar donm iaf. vete fan när  ska hem ;) men nu har vi vatten krig ses :) <3

LITE SNABBT

som sagt helgen kommer tillbringas med emmie men skriver nog kanske ikv. nås på mobilen :) <3

camilla har varit duktig (Y)

nu har camilla gjort spanskan kan åtta nya ord nu haha,
smårätter - tapas
menyn - la carta
potatis omelett - tortilla de patatas
kall grönsaks soppa - gazpacho
blandad sallad - ensalada mixta
stora kötbullar i tomatsås - albóndigas
drycker - bebidas
kolsyrat mineral vatten - agua mineral con gas
men nu skriver jag inte mer ikv. ses :) <3

EMMIE <3

Nu e det så att i helgen kommer jag vara med värdens bästa emmie, imorn sover vi här och på lördag åker vi typ till sickla kanske kollar på bio, får se ? :) sen åker vi till emmie och har "tjej kväll" med film och ROBINSSON FINAL :D hah längtaar ! sen på söndag e det väll bara att ta det lugnt eller nått ? men ni får mer uppdatering i helgen :) kommer sakna dig i sjuan, men vi kommer väll fortfarande hålla kontakten ? det hoppas jag, Bästis ! men nu ska jag försöka vara lite duktig och kolla på spanska läxan lite :) ses skriver nog inge mer ikv eller kanske vet ej ?

Bilden gjordes för jätte länge sen :)

du & jag föralltid <3

förlust m 17-13

somsagt, jag och mamma drog till mölnvik, jag köpte lite grejer för typ 300 ? men mitt kort funka inte så mamma betala :D sen så köpte jag en glass på  kanel & kademumma.. mumms, sen så körde mamma ner mej till gurra / ekvallen då gick jag in där.. hah juste hej adam. xD sen så när jag kom in i hallen tränade 98orna på en halvan av hallen och A flickorna på den andra :) det va bara malin där från 96orna. så jag gick till henne vi snackade lite skit :) sen kom bella sen några till sen typ resten, hah jag dissad av ... xD men aja bryr mig inte det finns andra i livet :D sen så kom ju lilla underbara emmie som jag kommer sakna sjukt i sjuan. snackade med henne medans dom värmde upp sen gick vi och satte oss i secetarieatet m yanette (stavning ?) malins mamma. heh, juste matchen va... det va gurra vs huddinge 95 elit typ :) första halvleken va bra, typ lika hela tiden eller började tappa fem sista minuterna. menmen sen så tappade dom helt i andra, det blev 17-13 till huddinge. men det blir väll vinst i näst match eller det blir ju cup... eken :D men jag satt och snackade m emmie hela tiden om typ allt ? :P sen så efter matchen gick vi till caféterian emmi den klanten hade u glömt mobilen och tappat busskortet :P så hon satt där och vänta på hennes mamma men sen ringde mamma då gick jag till parkeringen, och sen åkte vi hem, nu ska jag snart äta ! skriver nog mer senare. nu fick mamma en snille idé  till emmi, jag får ju inte åka buss så du kan få mitt, du får det imorn ;) om du ser det här emmie ! :) aja nu ska jag äta ses :) (L)  har inte så mkt bilder kan ju inte direkt ta kort nu "/ fett dåligt eller jo jag kan ta kort näär jag sitter still men slänger in en gammal bild :)

onsdag - repetition

idag så gick jag upp vid sju, sen så kvart i åtta typ skjutsade mamma mig till munkmora sen så började vi där klockan åtta. vi hade repetitions dag inför sexornas vårshow som vi ska ha på måndag. det kan nog bli jäkligt bra :P ni kanske får lite bilder, filmer och sånt på måndag :) men det finns inte så mycket att säga, vi liksom körde bara igenom det och repade massa gånger, :P ni får väll komma och kolla på måndag kväll om ni vill se (A) hah, jag vill va med fett kul .. "/ men aja ikv e det match på ekvallen samling klockan 18 och den börjar typ kvart i sju eller nåt. vet inte säkert.. men man kan ju alltid komma ner  och kolla lite :) nu ska jag väll inte göra nånting fram tills matchen. någon som vet nåt man kan göra ? :D /c

nöjdd nu emmi ? :D

emmie tyckte jag skulle skriva så jag säger bara en sak
God natt
ska inte sova än men ändå :)

Mitt livs skönaste dusch !

nu har jag duschat och ätit middag, fast det tog typ minst en timma och duscha men ändå, tänker inte skriva så mycket mer nu, tror inte jag skriver mer ikv. men vet inte ? :)
här är två bilder iaf.

det jag köpte.

mitt finfina ben.


JAG ÄR LURAD !

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, nu har ag tagit bort plåsterna... dte va inte bra ett hål, asso dom på sjukhuset sa att det skulle bli ett LITET SÅR/HÅL typ... men när jag tog bort dom två plåsterna som satt typ på varandra va dte ju två stora saker, fett läskigt, jag ska klaga ! har man lurat mig då ligger man ju inte bra till kan jag säga... speciellt inte om två fula sår som sen ska bli "jätte fina err" -.- det här gjorde ju inte mig på bättre humör direkt !! åhh jag e suur !


onsdag,

som sagt jag och mamma åkte till nacka. fett jobbigt -,- eller asso man får as ont i armarna och benen när man går på krykor, så det blir nog inte nåfot mer, nacka sickla eller stan förän jag får börja gå på båda benen, eller stödja på båda, om 2 veckor. men jag köpte lite saker iallafall, eller mamma betalde men ändå, sen så fikade vi där och åt lunch. sen åkte vi till mölnvik, mamma gick in på ica och handlade mat då gick jag in på filmkjedjan men på väg in träffade jag Ronja och Bianca :) sen så gick jag in o hyrde film, så kom mamma dit hon skulle också ha en film, jag skulle ha tre :) har redan sett två menmen... sen åkte vi hem, och jag kollade på filmarna, och mamma åkte o träna, n väntar jag på pappa, när han kommer ska jag få ta bort plåstret, får se såret då, jag tror det e litet men et inte "/ se så ikväll ska jag ta en låång skön dusch ! från och med idag får jag ta bort skyddet när jag dduschar, förut har jag int e fått blöta benet. fett skönt, ser fram emot det ! men skriver mer ikv. och lägger in i bilder :) (L)

GODMORGON

- godmorgon bloggen.
nu sitter jag vid mammas data, så det blir inga bilder. har just druckit lite oboy (frukost) idag ska jag åka till nacka med mamma ett litet tag, köper något, ni får nog bild sen :) men hörs ikv.. eller när jag kommer hem <3

GOD NATT :)

Ska läsa lite nu tror jag eller göra något annat än att sitta och g33ka här. hörs imorgon :)

en gammal bild på mig mickis & alex,
fyy känns fett länge sen.. den där bilden. och det va samtidigt som jag skadade mig. fy faan ! det här är nog ett av mina värsta år !

Nagellack / naglar

  • Ska man ha nagellack / är det snyggt ?
  • vilken färg ska man ha ?
  • fransk manikyr kanske eller inte ?
  • eller ska man kanske ha lösnaglar ?
  • kanske lite nageldekorationer ?
  • eller ska man kanske ha helt normalt ?

    Det är frågan vad tycker ni ?
    hiss eller diss ?

  • "sommarens färger säger dom"

    Mickis, hon och paoulina har sjukt många :O


     

2009-05-26 @ 23:07:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


vad ska man göra ?

Har lite tråk.. är inte direkt trött så kan inte soova, och jag kommer inte på något direkt kul man kan göra, det är inget bra på tv heller, liksom vad kan man göra då pa & msn e boring, det e man ju redan utloggad från men jag får väll läsa lite bloggar, fast har typ redan läst alla eller iallafall dom jag brukar läsa :) så nu sitter jag och bara försöker komma på nåt att göra, juste på fredag ska man ju vara med emmi, hade tänkt att åka till sickla men jag får ju inte åka buss -.- eller inget barn får göra det när man har gjort en sån här operation, det tycker jag e dåligt ? men jag kom på att man kan ju alltid få skjuts dit lite senare på kvällen och kanske kolla på bio ? har ju två biobiljetter som jag fick på sjukhuset :) men emmi måste köpa lite grejer så vi ska typ till sickla på lördan ist. sen så på fredag sover vi hos nån vet inte vem menmen det löser sig :) någon som vet nåt man kan göra ? ring isåntfall eller iförsig komentera kan ni ju göra :) eller smsa. men nu ska jag läsa lite bloggar och ta medecin tror jag ;) se you <3
2009-05-26 @ 22:48:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hah kvb är tydligen mobbat ? xD

hah, alla tjejer i min klass ska byta skola utom typ en, lite konstigt först skulle typ alla byta sen skulle ingen och nu ska typ alla ? :P hah...
Jag & alex börjar i skuru ♥
Emmie, Linnéa & Mie börjar i Slemhaga barnplågeri skojja bara men i lemshaga :)
Alice börjar i myrsjö, Mathilda börjar typ ocksåi myrsjö annars skuru tror jag eller ösby, sofia böjar i myrsjö eller det va nåt knasigt att nån typ hade tagit hennes plats :O men annars började hon i kvarnberget tror jag.
Frida börjar i intern klass eller vad det heter i kvb eller fotbollsklass i myrsjö.
Emma B börjar i Ösby tror jag :O
och Ebba börjar i kvb :)
2009-05-26 @ 20:19:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ny design

s o m   n i   k a n s k e   s e r   h a r   j a g   f i x a t
l i t e   n y   d e s i g n , k o m e n t e r a   v a d   n i   t y c k e r ?

2009-05-26 @ 20:14:20 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


dresscode


Shorts - ingarö / fotbollen
Vitt linne - Gina tricot
Rosa T-shirt - Kidzblock
Camp Orthos - Astrid Lindgrens hah xD
se yaah / c'
2009-05-26 @ 19:19:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tisdag ledig imorn (A)

hah, idag så hade vi sovmorgon till klockan nio. när vi började skulle vi ha engelska men så blev det inte.. thomas är ju fortfarande borta, men vi övade till vårshowen istället. jag gjorde ju ingenting dåe men. sen var det matte, matteprov. vi i den svåra gruppen fick göra två prov grejser och alla andra en... skumt ? men vet inte hur det gick "/ hoppas det gick bra för då blir man ju lite rikare xD hah. men sen så hade vi gympa, satt bara och kollade.. reagerade på vad en person sa till en annan.. blev lite förvånad :O men hah det kan ju alltid va bra att veta (A) hah lite kul. men sen skulle vi äta, idag va det ebbas tur att ta mat till mig, hahah xD men snällt av er faktisgt. <3 det blev ju äckliga skol fisk bullar så jag tog lite raggmunk istället :) sen så gick vi till klubben, satt där.. gjorde inget speciellt. sen så hade vi NO, ganska chill, gjorde inget eller det va någon grejs papper, typ tre delar, och jag emmie och frida hade typ inte börjat på något ? så ann sa att vi fick börja på del tre  på en gång, alla gick ut och gjorde sina papper, eller "gjorde" xD och vi satt kvar inne det va sooft. men på pappret va det bara en fråga och typ 4 papper som man bara skulle läsa -.- men vi blev klara efter typ fem minuter ? :P så då satt vi bara att snacka med ann det va kul när dom va vid fönstret xD ni kanske får någon bild på det, om emmie hann ta någon :) vet inte. men sen så fick vi sluta typ fem över halv två. och vi hade språk tjugo över två, mamma skulle komma till skolan vid två och hämta mig, då fick man ju vänta ett tag men sen kom hon. då skjussade hon mig till kvb där va mie & linnea :) men mie gick till sin tyska efter ett tag då satt jag och linnea och snacka lite :) sen så började spanskan, vi gjorde inte så mycket, fick läxa "/ efter skolan kom mamma och pappa och vi åkte och käkade lunch på en resturang i hamnen, eller jag åt sorbet, mums. sen åkte vi till min sjukgymnastik skulle bara dit och snacka har fått en ny tränare grejs.. och jag skulle gå på ett speciellt sätt fett svårt :O aja imorn är jag ledig :D eller min klass ska ha fri idrottsdag på brunn, och varför ska jag åka dit när jag ändå inte kan göra nåt ? min idrotts lärare sa att jag kunde va hemma :) och på torsdag har vi bara repetitions grej på munkmora hela dan, inför vårshowen. sen på fredag ska man väll göra något med emmie :) ♥ jag kom på en idé på ferdag, för mamma & pappa kanske ville åka in till stan och äta där, då kan man ju alltid kanske åka in till stan kolla på bio och äta ? låter rätt bra men det kommer säkert aldrig fnka menmen xD


bjuder på en bild oxå ;)

jag & emmi länge sen :)
2009-05-26 @ 19:11:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God natt

God natt alla blogg läsare.

fatta att mmin pappa ska med till grinda med min klass, a ni såg rätt min pappa, herregud vad piinsamt xD förmodligen bara frida som tkr det e kul hah ;)
2009-05-25 @ 22:53:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


-


s k a   j a g   b y t a   e l l e r   i n t e  ?  "/
v i l l  m e n   ä n d å  i n t e . 
m e n   t r o r   i f ö r s i g   i n t e   j a g   k a n   b y t a  . . .
2009-05-25 @ 22:12:23 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


min dag,

mormor kom vid nio tiden, då åkte jag till skolan vi hade vikarie, andreas. thomas va bortrest så vi fick ha hans sån, andreas :P hah han kände tydligen min syrra :O eller hans brosha e kompis med min syrra, :P men vi hade iallafall typ svenska SO och lite sånt där tråkigt, sen så åt vi.. blä, efter det hade vi bara lite tråkig matte, pro imrn -.- sen så kom mormor och morfar o hämtade mig, då åkte jag hem till dom, vi fikade, och sen så vid halv sex typ kom mamma & pappa och vi åt våfflor, sen åkte vi hem.. jag pluggade lite m pappa, sen så kollade jag på tv, det gör jag nu också det e fett roligt (AA) men skriver nog lite senare ses :)

mee

mhm

dagens outfitt,
Byxor - kidzblock
Vitt linne - gina tricot
Rosa linne - Bik Bok
Kofta - Stadium / adidas

2009-05-25 @ 21:54:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lite snabbt.

lite snabbt nu ska kolla på ett humor program på tv idag,
men idag har jag vart i skolan, sen va jag hos mormor & morfar. men skriver nog mer i detalj senare.. se you
2009-05-25 @ 19:36:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sovmorgon.

börjar ju 9.40 om 1 tim & tjugo minuter. men mamma & pappa åkte just till jobbet. men jag får skjutss av mormor :P men i veckan ska jag väll inte göra så mycket, eller,
måndag: typ inget va hos mormor o morfar o ta det lugnt.
tisdag: skolan, sjukgymnastik & kanske kolla på träning.
onsdag: ingenting, vad ska du göra ? kanske får vara ledig (AA)
torsdag: inget typ skolan.. kolla match :D
helgen: inget planerat tror jag "/

see you /
 gammal..
2009-05-25 @ 08:20:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fett segt -.-

har kollat igenom mitt rehab program idag fett segt,
vecka 1-4. Orthos låst 30 grader dygnet runt, markerings gång med kryckor (det jag gör nue)
vecka 4-6: Orthos med rörlighet 30-90 grader dygnet runt, får belasta fullt men behöver kryckor. får träna lite hemma.
vecka 6-12: Orthos endast dagtid och inställd på fri rörlighet. sjukgymnastik 2-3 ggr i vecka & hemträning.
3-6 månader:  Orthosen andvänds endast dagligen vid behov.sjukgymnastik 2-3 ggr i veckan & hemträning.
6-9 månader: kan kanske delta i skolgymnastiken men inte kontaktsporter (handboll,fotboll) och andra riskmoment.
9-12 månader: Full återgång till idrott ch gymnastik (handboll :D )

så nu e det bara 9-12 månaders väntan -.- och om 3-6 månader blir jag typ helt ac med orthosen... -,-


god natt skriver inge mer idag (L)
2009-05-24 @ 21:48:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


någon som har lite pengar över ?


någon som har, 23719 kronor som dom skulle kunna skänka till mig (A) hah, ne men... datan e ju igentligen lite onödig och mobilen ska jag få i sommar så någon som har, 4080 kronor, snälla tänk på att jag e skadad hah ;) men aja tror inte att någon e så snäll, så jag får vll börja spara :D

men det jag vill ha är iaf,
Fred perry linne 299:-
lacoste skor 599:-
kepa 99:-
peak linne 499:-
Le cuq skor 399:-
RM badtofflor 99:-
bikini under + överdel 298:-
Peak tjock tröja 999:-
sss tröja 345 :- (ska köpa snart kanske i veckan)
sss byxor 245:- (ska köpa snart kanske i veckan)
byxor 199:-

sen mobilen o datan men mobilen kommer snart bli min mohahha :D
2009-05-24 @ 21:27:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


som jag sa ..

idag så ringde vilda vid ett tiden ? hon sa att hon skulle komma vid halv tre, och det gjorde hon. när hon kom hir körde vi lite GuitarHeroWorldTour. hah vilda ägde ju på trummor ;) jag på gittar som vanligt hah.. sen så la vi oss och kollade på tv,  sen så vid halv sex kom mia, och hämtade vilda o snackade lite :) sen så åkte vilda hem och nu sitter jag här kollar på tv, vet ni en sak ? jag fick reda på det idag.. fett hemskt ! jag trodde ju att jag skulle bli av med mitt skydd efter sex veckor, men efter sex veckor blir jag av med kryckorna.. jag ska ha skyddet i thailnd.. och typ hela sommarn :O fett hemskt ! kan ju inte kl sig som en normal människa med det "/ skriver senare.
2009-05-24 @ 18:48:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jippi :D

vilda ringde nyss, hon kommer hit vid typ halv tre, så jag ska väll upp och käka o så nu.. orkar ju inte ligga är hela dan :D
se you, skriver nog ikv. :) (L)
2009-05-24 @ 13:05:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag 24 maj.

jupp idag så vaknade jag klockan halv elva. perfekt tid för då han jag kolla på en film på disney channel, Minutmen. ganska bra faktisgt :) idag ska jag väll inte göra något speciellt det har jag inte gjort på 2 veckor heller men ändå -.- imorn e det ju skola.. men jag får sovmorgon till tjugo i tio (Y) skriver inte så mycket mer just nu, ska kolla på tv nu. se you later !
bjuder på en gammal bild på mig,
2009-05-24 @ 12:05:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bilder,

lite bilder sen är det väll god natt för mig :) hah,


alla har väll varit små ? :)

smajl (smile)

thailnd 08/09 :)

jaaa :)

byebye ")
2009-05-24 @ 01:29:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


håller på att fixar bilder nu ! :)

så snart får ni lite bilder (Y).. juste Robinsson va fett bra idag eller hur, vem tycker ni ska vinna ? :) <3
2009-05-23 @ 23:33:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


robinsson / ny blogg.

ska kolla Robinsson nu :D
tror jag ska göra ny blogg, bra eller dåligt ? tror att jag ändå kommer göra en ny..

2009-05-23 @ 19:56:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


50 snabba frågor

 

1. Hur gammal är du om fem år?
18,
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
familjen,
3. Hur lång är du?
160, tror jag ?
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Wallander - hämnden tror jag.
5. Vem ringde du senast?
Mamma
6. Vem ringde dig senast?
syrran
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Okeeej :D <33
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
beror på.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta
10. När såg du senast din mamma?
ser henne nue ?
11. Vilken ögonfärg har du?
Kolla vet ja !
12. När vaknade du i dag?
typ, 11 kanske ?
13. Vilken är din favoritjulsång?
vet inte,
14. Vilken är din favoritplats?
handbolls hallen, i båten !
15. Vilken plats föredrar du minst?
många...
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
det vet väll inte ja ?
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
eh ?
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
vet inte ?
19. Hur stor är din säng?
lagom, eller jag skulle kunna ha större (A)
20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar
21. Hur många kuddar har du i sängen?
vet inte .. räkna ?
22. Hur många län har du bott i?
ett
23. Vilka städer har du bott i?
ett, sthlm (L)
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
skor eller strumpor.
25. Vilken är din favoritglass?
Ben & jerry's för alltid.
26. Vilken är din favoritefterrätt?
alla typ.
27. Tycker du om kinamat?
jaopp
28. Tycker du om kaffe?
nej fyfarao !
29. Vad dricker du till frukost?
juice typ..
30. Känner du någon med samma födelsedag som din?

nepp
31. Kan du några andra språk än svenska?
ee typ engelska och pytte lite spanska
32. Har du någonsin åkt ambulans?
så klantig e jag väll inte?
33. Föredrar du havet eller en bassäng?
olika.. bassäng tror jag
34. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder, prylar 
35. Kan du rulla med tungan?
ursäkta ?
36. Vem är den roligaste människan du känner?
vet inte.
37. Vad har du för ringsignal?
The queen
38. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
tror inte dt ?
39. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
mobilen
40. Kan du byta olja på bilen?
ja det e klart jag kan jag e 43 år och brukar gå  ut och byta olja varje morgon ! vad troru ? ")
41. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
aa, n o t
42. Vilken var den senaste boken du läste?
syskon kärlek
43. Läser du dagstidningen?
nope, eller jo ibland brukar jag gå upp extra tidigt och sätta mig i trädgården med en kopp kaffe och läsa tidningen. (drev)
44. Prenumererar du på någon veckotidning?
nepp
45. Dansar du i bilen?
det verkar ju va lite svårt ? eller så e jag för tjock..
46. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
vet inte ?
47. Vad var det senaste du skrev på ett papper?
Hej
48. När var du i kyrkan senast?
med skolan ngn gång ?
49. Vem är din favoritlärare på högstadiet?
Ulla & britt, skoja jag går på mellan stadiet eller nä men vet inte..

50. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
typ två nätter eller nåt?

2009-05-23 @ 19:55:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag.

idag så låg jag i sängen as länge men när jag väl kom upp tvättade jag håret, sen klädde på mig. sen efter ett tag kom syrran & hennes kille, just jag fick frukost på sängen innan, men dom hade köpt med sig pizza. mumms det va länge sen. sen så efter ett tag åkte vi till mölnvik dom skulle köpa ny gittar till deras guitar hero world tour, men det blev inte så istället köpte min syrra ett par flippflopp.. fråga mig inte vrf ? men sen åkte vi hem, körde tv spel... inga komentarer bara att jag e gitarrist och inte trummis xD hah, sen så va det middag det blev, färskpotatis & nöffnöff & muuuh :) ikv ska man väll se på film eller nåt, vad ska alla göra imorn ? :D ni får inga bilder idag, hitta inte sladden, mellan mobilen och datan. men ni får dom imorn kanske ? se you, skriver förmodligen mer senare. eller okej ni får nog en gammal bild :)
2009-05-23 @ 19:37:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


-

- vänner kommer och går men bara vissa består.

2009-05-22 @ 15:25:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


bjuder på 7 gammla bilder :)


jag, ella max och nån som jag inte kommer ihåg va hon heter :P det va typ 3 / 4 år sen :)

ups, jag med oscars mobil, mohaha. :D

hahha :D

hejhej,

jag & oscar

jag & frida.

jag & emmie :)
2009-05-22 @ 15:03:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


värmdö golf näästa.

idag så har jag vart i sickla, hände inte så mycket, va där med mamma och pappa. jag köpte en till adidas tröja, vit. sen så hittade jag inga byxor, och skorna som jag vill ha fanns ju inte .. typiskt ! men vi fickade väll också, sen så gjorde vi inte så mycket mer. men nu ska jag snart gå och byta om o lite så, spela lite tv spel tror jag. det va länge sen :D sen så vid halv 5 ska vi hämta malin sen till vämdö golf och äta och sånt.. :) <3 men hare bra skriver nog ikv. (a)
2009-05-22 @ 14:45:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


GOD NATT !

skriver inget mer ikv. se you !

2009-05-21 @ 22:56:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sony ericsson w995

jag ska fy ny mobil i sommar :D jippi, eller jag får den bara om jag tränar och lite sånt.. men det e ju inte så jobbigt, typ vifta med tårna :O ne men det e typ det ända jag kan göra med ortosen ;) men aja jag har iallafall bestämt mig för en w995. en walkman, med bra ljud och 8.1 megapixel kamera ! woooho. men den har inte kommit än "/ men aja, har fortfarande inte betämt mig för vilken färg ... röd silver eller svart ? vad tyckner ni. kommentera. lite fakta om mobilen,

Vikt: 113 gram
Mått: 97 x 49 x 15 mm
Färger: röd silver & svart
Skärm: 2,6 tum
Program: många.. men väldigt snabb på youtube.
Spel: Bowling, Bubble town, Diamond Island, Guitar rock Tour, Nitrostreet racing, Playman extreme racing, Real fotboll 2, och nedladdningsbara spel.
Kamera: 8,1 megapixlar & lampa (det stog massa annat men fatta inte :P )
jag vill ha den för det är en W mobil, och bra kamera, och mycket spel :D
2009-05-21 @ 22:04:49 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


14 saker ni kanske inte visste om mig.

2009-05-21 @ 21:23:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


litee ont i knäet !

negativt med att ha gjort den operation som jag har gjort:
- man kan inte springa
- man inte gå !
- man behandlas som ett särbarn.
- man är typ handikappad.
- man kan inte träna nånting alls !
- man är inte med kompisar på samma sätt.
- man kan inte vara ute, på samma sätt som en normal människa.
- man blir drogad, 9 tabletter om dan..
- man kan knappt duscha / gå på toa
- man  har ont. inte bara i knäet, händerna också eftersom man typ bär sig själv hela tiden.

poestivt  med att ha gjort den operation som jag har gjort:
- man får mycket kläder & presenter :D
- man slipper plocka undan / städa
- man behöver inte åka buss, man får skjuts eller taxi ist.
- man får sovmorgon.
- man hinner se väldigt många filmer.

10-5, negativft vinner lugnt.
2009-05-21 @ 20:08:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


onsdag & torsdag.

sorry har int skrivit så mycket. men nu kan ni få reda på vad jag har gjort idag & igår iallafall. igår så väkte pappa mig, och jag åt och lite sånt. sen åkte vi till skolan, asso vid typ halv tolv ? jag skulle bara dit och hämta läxor och träffa polarna ? aja iallafall när man kom dit, mötte man ju Thomas och Ann (lärare) pappa snackade med Thomas och jag följde med Ann hon öpnnade till klubben för där va alla underbara, Frida, Emmie, Alex, Mathilda, Alice, Ebba, Mie, Linnéa, Sofia & EmmaB. det va kul. men sen så åkte vi typ hem på en gång. jag behövde inga läxor, det ända thomas sa va att jag kunde läsa eldens hemlighet om jag orkade menmen... sen så sa han att jag inte behövde komma till ekvallen på måndagar så jag får sovmorgon till tjugo i tio typ ! (AA) och till nio på tisdagar men. det e ju typ bara 3 veckor kvar ! hah, sen så åkte jag & pappa till pappas jobb, herregud jag ska aldrig äga ett företag ! man sitter ju bara o snackar i telefon om jobb 24/7 -.- men sen så kom vi dit till pappas jobb. träffade mamma, hah sen va ju min operations polare där ! hah ne men det e en kille som heter ricard (rille) som jobbar däär men han e sjukskriven igentligen. men han va där då oxå. fast han har opererat munnen. han hade underbett fett jobbigt och bara kunna äta flytande ! (han kan inte öppna munnen) han har gått ner 8 kilo på 2 veckor :O hah men sen så har jag ju fått en ny store broshha ! greken.. xD ne men mamma tycker att jag o han e as lika tha :) <3 sen så fixade pappa påsar åt mig eller till mickis o ronja ;) eller han fixade inte för han kunde inte hahah men greken hjälpte till (a) hah, sen drog vi till årsta och köpte god juice ! sen hem och sen vid sju kom lite gäster, tex calle, oscar skulle till skåne.. dom va här o så. sen idag finns det inte så mycket att skriva om, har bara vart hemma och hos farmor, och nu ska jag kolla på Patrik 1,5 så hinner inte skriva eller det kommer bilder senare ;)

dagens outfitt,
shorts - peak performace
piké - lacoste
tröja - peak performance
tjocktröja - peak performance
strumor - h&m
2009-05-21 @ 19:31:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


till vilda ! :)













2009-05-20 @ 22:35:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


ska snart soova.

vad ska man ha för rubriker ? det e ju svårt juu...
menmen, idag har jag och storesyrran gjort lite kort :P till morsdag blandannat. ni får lite bilder här.. finns inget att skriva om men skriver imorn, blir inget mer inlägg ikv.



hah den jag gjorde till mig själv (a)

till min syrra :P

till ngn som fyller år nån gång ;)

I <3 u

till farmor på morsdag :P

till mamma på morsdag ;) hah

till vilda, :)

samma fast inutti kortet, (inte riktigt klart) :P

Ronjas :)

inutti :D


kärlek från camilla andersson
2009-05-19 @ 22:49:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sorry.

skrev inte om igår. men orkade inte, idag vaknade jag ganska sent typ nio ? sen så låg jag i sängen och spelade nintendo :P pappa hade åkt o jobbat och mamma fixade tvätt. så jag la mig i pappas säng och kollade på playa del sol, hah det e så kul :) sen så vid typ ett ? :O gick jag upp, åt lite lunch, sen gjorde jag lite kort, hah ni får bilder sen, asso grattis kort ;) sen så kollade jag lite på tv och mie alex & ebba kom :D hah jag fick blommor och en risen :P och alex fick pengar, hon skulle köpa present från mig och henne till vilda & ronja :D sen så nu sitter jag här, men skriver nog mer ikv. och lägger upp bilder (aa) :) se you later <3
2009-05-19 @ 15:12:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


outfitt

funkar inte att ladda upp bild men ändå.
dagens outfitt,
rosa linne - bikbok
jeans - diesel
tjock tröja - peak performance
se you
2009-05-18 @ 20:50:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja det tror jag, aa skada mig ordentligt.
Höll du några av dina nyårslöften? Brukar inte ha nyårlöften
Dog någon som stod dig nära? Nej tror inte det ,
Vilka länder besökte du? ehh minns inte thailand iaf.
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? vet inte ?
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? Många spec. 30 oktober
Största misstaget? spelade den matchen !
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja :/
Bästa köpet? Hmm ingenaning ?
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder tror jag ?
Gjorde någonting dig riktigt lycklig? haha a iaf glad
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? vet inte
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? eh fatta inte frågan  ?
Vad önskar du att du gjort mer? Vet inte
Vad önskar du att du gjort mindre? illa mig
Hur tillbringar du julen? i thailand m familj, kanske vänner ?
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar ? vrf inte.
Något du önskade dig men inte fick? ne ? eller jo det fick jag säkert.
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? vet inte ?
2009-05-18 @ 19:30:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


test (:

Har du åkt moped någon gång? Ja
Har du busringt någon gång? Ja det e klart (a)
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Ja kan tänka mig det :D
Chips eller popcorn? Chips !
Har du rökt jordnötsskal någon gång? nej ? vekligen inte.
Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin
Favoritchoklad? Marabou, vad finns det annars ?
Är du bra på matlagning? nee eller om du vill ha pizza så, ja :P

Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Kanske
Har du ringt något betalnummer? Tror inte det
Kan man vara vän med sitt ex? Jaa ?

När besökte du ett sjukhus senast? va där hela förra veckan typ -.-
Vad är du tacksam för idag? vet inte.

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? beror på vilken.
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren !
Brukar du sjunga i duschen? Jaoow ibland
Laddar du hem musik och film från internet? bara gratis ?

Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? be happy
Tänker du mycket på ditt utseende? man kan ju inte se ut helt hus som helst !?
Är du mörkrädd? nope
Vilken färg är snyggast? olicka,
Tycker du om matte? långtråkigt -.-
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Olika men aldrig innan tio typ.

Vem är den viktigaste personen i ditt liv just nu? Mina vänner & familj ?
Läser du ofta böcker? Njaa
Vad slösar du mest pengar på? kläder,
Vill du gifta dig? Aa varför itne ?
Vill du ha barn? Ja, det tror jag

Har du någon gång skadat dig allvarligt? ja, går ju på kryckor ?
Är du flygrädd? Nej verkligen inte.
Tror du på ett liv efter döden? nje, ? går inte direkt och tänker på döden -.-
Biter du på naglarna? Nej oftast inte , har slutat.
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Pea + andras bloggar

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: skadad
Favoritgodis: vet faktisgt inte "/
Är det nåt du inte äter: aa
Kläder just nu: jeans linne

Musik just nu: ingen.
Vad sa du senast: eh, okej tror jag ?
Längd och vikt: 45 kg, tydligen  kort ? vet inte
Hur många kuddar sover du med: vet inte.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: helikopter, mobil & kompis
Kommer du ihåg din första kärlek: nope ? tror inte det

Tror du på mirakel: kanske.
Är du kittlig: Hehe ja
Största Svaghet:
bestämma saker, och svagt knä !
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna flyga, och trolla bort skador.

Har du en flickvän/pojkvän just nu:  Nope
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? tror inte det.
Gungar du på stolen? ibland så. inte ofta.
Vilken hand håller du gaffeln i? höger ibland vänster

Är du rädd för blod? Nej , inte som pappa xD
Saltar du på maten? om det behövs
Anser du att du är stark? hah inte i mitt knä ;) 
Röker du? Nej, fyy blä
Snusar du? Nej ?

2009-05-18 @ 19:26:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bilder,

har lite tråkigt så nu får ni lite bilder från danmark :D <3

Louise & Camilla :D

Vilda & Alicia :P

Hihi Alexandra & Louise på en resturang.

Hah jag gillar den här xD

Ronja is smileing

Louise garv ;)

Super härlig bild ! :D

yee, Louise Sara Ronja Alex & ´Malin

Ebbalinen, :)

Shooe Alex :D

hah Louise vet att det va förra året i danmark men ändå .

Jag & Ronja

Sara

Vilda on the beach.

Sara cool

Alexandra :)

Ronja in the car.

Malin, hah :D
2009-05-17 @ 21:33:26 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


har lite boring så :)

Hav eller Sjö
TV eller Dator
Höst eller vår
Jul
eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller MP3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt - inge ?
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko
eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Lägenhet eller Hus
Plugga eller arbeta
Blond eller brunett - beror på.
Vanilj eller Choklad
Ring eller halsband -
Jeans eller leggings - beror vilket vad för tröja o så  .
Stjärnor eller månen
Jordgubb eller hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Snowboard eller skidor
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Harry Potter eller Lord of the rings 
Christina Aguilera eller Britney Spears

hah :D
2009-05-17 @ 21:07:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i like test :D

Vilken svordom använder du mest? vet ej ?
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ingeet
Var köper du dina matvaror ifrån? 
eh jo men ingenaning ?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?  olika.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? beror på hur mycket ?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? jaoow
När var senast någon stötte på dig? ursäkta ? privatliv hära !
Vad åt du till middag senast? Rebenspejäll, stavning ?
Kan du vissla? Japp
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja., vem gjorde inte ?
När flög du senast? i julas till thailnd.
Pratar du några andra språk? Lite engelska och lite spanskaaa
Har du gråtit offentligt? vad är offentligt  ?
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nopp
Vad har du med dig in på bion? vänner och godis.
Vad har du för väder? lite sol
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Går i 6an ?
När sov du senast på golvet? ehh vet inte ?
Vilken är din favorit drink? Annanas grej i thailand !
Gillar du din boendesituation? ?
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? inga ? jo men inte så många.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? nope inte när jag e skadad iaf.
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? ne
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14
Tror du på liv på andra planeter? ingenaning
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? nadda ? 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? jaa :D
Äger du en digitalkamera? aa.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? eh ?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? nje.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej ?
Är du mörkrädd? nope
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, Busskort, pengar/kreditkort.

2009-05-17 @ 20:54:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


beroende ?

ÄR DU BEROENDE AV DIN TELEFON? 
SÅ FORT DU SER DET HÄR ÄR DU UTMANAD!

Var ligger din telefon när du sover? -  bredvid sängen
Hur ofta ligger din telefon hemma utan batterier? - aldrig,
Hur känns det när du inte har din telefon på dig? - ehh det går inte ? 
Hur många telefoner har du haft det senaste året? -  en snart en ny kanske ? (A)
Får du någon gång fått höra att du är en telefonälskare? -yes
Hur många samtalsminuter har du ringt?   27:09:32 . tror jag ?
Blir folk irriterade över att din telefon ständigt är med dig? - nej eller vet inte ?
Vad står de i de 4e sms:et i din inkorg? - okäj :)<3 från louise
Vad står de i de senaste skickade sms:et? - e på väg hem :) <3
Vem är överst listan över missade samtal? -  Syrran
Vem är 6a på listan över mottagna samtal? - pappa
Vem är 2a på listan över uppringda nummer? - Mamma
Har du som bakgrunds bild? - En på mej
Hur mkt batteri har du?  -  57 %
Vem är 8 på din kontakt lista? -  Andy
Vem gillar du mest av dina kontakter på mobilen? - hah kanske dig ;)
Vem är den första på bokstaven "G" i din Kontaktlista? -  Godar
Vad heter din mobil, som bluethooth namn? - Andersson
Den bästa låten på din mobil? -  Vet inte ?
Den sämsta låten på din mobil?
  -  Sonyericsson :P
Den första bilden du ser när du går in på dina foton på mobilen?  - En blid på alex. 
Hur mkt är klockan när du gör detta? - 20:36
2009-05-17 @ 20:36:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag 17/5

idag vaknade jag vid typ nio ? lite sent... skulle ju ta mina tabletter vid åtta hah men jag tog det när jag vaknade sen så "duschade" jag, eller jag får inte duscha. asso benet men jag tvättade mig lite i handfatet. sen så satte man på sig rena kläder och så. sen så insåg jag att jag typ inte kunde ha några byxor för jag fick inte över dom över skydd grejsen :O men då åkte vi till kidzblock, och köpte tre nya byxor, mamma betalade annars hade det aldrig blivit på kidzblock xD hah, sen så åkte vi till mormor & morfar, där va hela släkten, eller några iallafall. för mormor fyller år imorn (a) sen så åkte vi hem, nu sitter jag här i soffan, och micke kom precis, malins pappa. juste någon som vet hur man får en blogg att bli lite rolig ? min suger !?! :P

/c'
2009-05-17 @ 17:03:06 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


God natt.

God natt ! tror inte att jag skriver mer idag :D ! se you later aligator ! ;) <3

thah my sister ™
2009-05-16 @ 21:50:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lööördaag ! :)

orkar inte skriva om alla andra dagar, eller rättare sagt kommer jag inte ihåg, mamma snackar om massa saker som jag sa men jag kommer ihåg nadda ? ;O thah, jag kommer inte ens ihåg att jag fick en ful mössa, eller att jag fick en sån där mask, typ gas mask så man somnar. thah. men aja mamma kommer iallafall ihåg, men fick inte ta ngra kort där heller men det kanske va ganska bra xD för man vet ju aldrig hur jag såg ut, med tanke på hur mamma såg ut. hon fick ha en blå ful "rock" på sig och en ful mössa. :P

sen så fick jag typ ett stort kylbandage, över knäet. men den pajade ju typ i förrigår kväll.. så dom va tvungen att byta ut det och lite så. sen så igår tror jag, kom PerMats han va överläkare eller vad man ska säga, typ som alla deras chef elllr vad man ska säga ;) aja, han tog bort det, jag kollade lite på såret eller erret :P eller aja knäet iaf. det va ganska svullet, det e det fortfarande men ändå, det såg ganska blodigt ut men ändå inte så jätte.. men då fick jag min ortos elelr det heter det men de e det skyddet som jag har nu och ska ha i 6 veckor -.- menmen.. sen så komemr jag nte ihåg så mycket har vart skit trött !

men idag iallafall. jag vaknade vid typ sju ? kollade på tv. gick på toaletten, och mamma hämtade frukost, blää ! tur att man e hemma nu och får god frukost och mat ! :D hah, sen så efter ett tag så gick jag på kryckor och skulle ha lite "trapp träning" hah xD men det e ju lite svårt när man inte ens får stödja på det andra benet, men då hoppade jag lite upp & ner i trappan, sen så gick jag och la mig igen. sen så kom pappa :D och då började vi packa ihop lite sen va det bara att vänta -.- och då va ju pappa pinsam där xD han körde sin egna "tingeling" låt. han tog en av mina kryckor och körde gitarr på den sen så hoppade han runt och sjöng tingeling, herregud det finns andra människor på ett sjukhus ? :P sen så kom det en annan flicka in i mitt rum, hon kom dit på akut hon hade gjort illa handleden typ ? det va hon och någon i hennes klass mamma som va där. hon hade ramlat när hon sov. eller dom va på klassrese grej, dom va typ från karlstad. och så hade hon sovit i en vånings säng. och skulle operera sig för hon ramlade ner. men sen så vid typ halv två åkte vi därifrån. på vägen hem. stannade vi på donken. och köpte hamburgare, sen heeeeem ! och då la jag mig i soffan ett tag, kollade på film. sen så gick jag ut lite :) sen åt vi.. sen så nu har jag hamnat här ska kolla på melodifestival grejs nu !
kanske blir ngt mer inlägg ikv. vem vet ?
juste .. inatt på sjukhuset kom det in sju styckna som skulle operera sig ? :O fattar inte hur dom hinner ? liksom sju styckna på en natt som kommer in på akut operation. på en avdelning, asso en korridor kan man säga, när det finns massa andra avdelningar också ! aja men nu e jag iallafall hemma :D

jag slänger väll in några bilder också, kan ju inte göra så mycket e ju ganska handicapad så ni få rväll kanske lite bilder då & då ;) men här får ni några iallafall.


"bedövnings plåster" som man fick ha innan.

min arm, en "ingång" fick tre sånna skulle behövt en :P

finfina byxor fick man ha ;)

kylbandaget.

mitt ben.

så som man ligger nu. kommer väll ligga här och lata mig några dar till (A) xD

tänkte väll att pappa måste ha köpt nånting, det blev tydligen en fjärrkontrroll :P

hade lite tråkigt :P en gammal bild på emmie som jag hitta ;)

/camilla
2009-05-16 @ 21:31:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


juste ...

alltid när man är på sjukhus och ska göra någon sån här grej brukar man få en grej i armen eller handen, det e typ som en spruta sen saker till så man spruta in medicin, dropp och sånt. sån fick ju jag första dan, men då gjorde dom inget mer med den än satte in den sen andra dan då skulle jag få dropp för då fick jag inte äta ngt på hela dan typ. och då tyckte jag det började göra as ont, och min arm blev jätte stor, så då hade "sprutan" eller vad man ska kalla det åkt ut, så jag hade fått all dropp/mat in i huden ist för blodet så då var jag tvungen att göra om alltig -.- och då fick jag två stycken så nu har jag en i vänste armveck en i höger arm och jag hade en i höger arm veck.
2009-05-14 @ 15:50:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


har opererat mig nu !

japp igår på morgonen duschade jag och massa såna grejer sen vid 1 på dan, rullade dom ner mig i min säng till en våning under, där väntade jag & mamma lite ochmamma fick fula kläder :P hah, sen så fick jag byta säng till en smal oskön.. sen åkte jag in i operations rummet. där va det typ 5 personer, jag bah.. hjälp vfad mycket folk, odm bah, aa men snart kommer operations personalen också, men dom han jag inte se.. för innan dess han jag somna eller jag blev sövdoch lite sånt. sen så efter två timmar blev jag utkörde till uppvaknings grejen. och där vaknade jag och då va mamma & pappa där. då låg jag där fast jag sov typ, eller va as trött. sen så kom han som opererade mig ut, och sa att det var mera saker i knäet som dom hade fixat så båda miniskerna va också trasiga och hela korsbandet va av.. aja sen så fick jag åka till mitt rum och syrran kom, sen ov jag typ bara. har nästan sovit hela tiden tills nu okej inte hela men e as trött ! orkar inte skriva mer nu :D <3

mitt knä.. :)
2009-05-14 @ 15:18:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ska snart duscha.

exakt.. ska snart duscha måste duscha med ngn speciell grej .. har redan gjort det en gång idag, det e typ svampar så  man blir as ren, måste göra det imorn också. för man ska typ va ren på operationen. sen så ska man ju kolla på semifinalen, malena :P aja, kanske skriver ngt mer ikv. tror det, fast vet inte.. annars får ni ha det bra :D <33

en liten galen bild på henne.. xD
2009-05-12 @ 20:15:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


on the sjukhus !

japp nu ligger jag i min sjukhus säng, jag kom hit vid sex ? när jag kom hit fick jag se vart jag skulle sova, jag delar rum eller ja vet inte rktigt vad man ska säga :P med en tjej som har vart här i en vacka, hon har haft en skada i höften, men sen så kom Kim & Klara in och jag skulle få en grej i armen .. thah men jag och Kim snackade om sportscamp så medans :D hah det skulle jag tänka på när jag skulle operera mig också sa dom, sen så vid sju ? gick vi och åt lite kvälls fika, då träffade vi hanna som spelade i 95orna förut, hon skulle operera typ minisken eller nåt :P aja, imorn ska jag opereras vid typ tolv ? och jag får inte äta efter klockan 12 inatt. eller jag får dropp... hah, men jag har mobilen med mig, men jag kommer nog inte skriva så mycket imorn. kommer typ va as trött.. hah, nu har pappa precis åkt.. nu kollar mamma på, halv åtta hos mig. det e ganska skönt här, men skönare hemma såklart (AA) men nu ska jag läsa lite bloggar hah det här har jag med mig, data laddare, böcker, tidningar, nintendo och massa spel, sen kommer pappa med dvd och sånt senare du vet liksom typ VHS häär ? hej välkommen till 2000 talet xD aja nu får ni lite bilde rsom jag tog med webb kameran,


min arm xD

värsta nya blu ray spelarn eller vad ? xD

har man tråkigt så har man ? (AAA)

/ camilla på sjukhuset :)
2009-05-12 @ 19:55:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


packad och klar, ska snart åka ! :/

idag va man ju på sjukhuset fick reda på att jag skulle operera mig imorn ist för på måndag :S .... värsta chocken, aja nu sitter jag här hinner inte skriva me jag tar med mig datan till sjukhuset så jag kanske skriver ngn gång eler ngra :D ahha, aja hinner inte nu hörs ! pusshej :)
2009-05-12 @ 16:50:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


onsdag morgon.

nu sitter man här ! just läst.. en läxa :P om typ en timme ska jag & mamma åka, har inte riktigt fattat vad jag kommer få göra menmen, någonting iallafall :) men mobilen e med ! thah, det finns ju inte så mycket att skriva om på morgonen men aja, ni får väll ngn bild iaf (aa) HAH, se you later :*


hade tråkigt (AA)
2009-05-12 @ 09:02:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sista inlägget idag ?

tror att det här blir sista inlägget idag, har just chattat lite med sven ;) helt katastrof att vi inte ska ut med båten i sommar med dom ! saknar ! <33 aja, men får väll träffas någon annan gång då ? (A) men nu ska jag väll göra något annat, det e ju inga roliga inne på datan så. men imorn e det sovmorgon för mig ! :D hah, sköönt. det blir inga bilder idag, orkar inte ladda över dom nue, men ni kan få en gammal bild :D hah ni får väll bli nöjda med det istället för ingenting ;) hah. men nu orkar jag inte skriva mer, pussohej !
2009-05-11 @ 22:03:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


skriver senare ?

ska göra läxa och lite annat nu ? tror jah :P skriver nog ngt senare ikv. :D min pappa e cpp gubbe, pucko, hah han säger dt sjäälv ! :P aja hejj då :) <33 blev lite kort nue men ändå  (AA)
2009-05-11 @ 20:16:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hah

nu har jag byt header :P det förra blev visst lite lågnt :S :P <3
2009-05-11 @ 19:57:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag, lördag, söndag & måndag.

sorry har inte skrivit på hela hela helgen, men har liksom inte hunnit. aja men får väll skriva nu (A) i fredags efter skolan väntade jag ett tag på mickis sen kom pappa och hämtade oss, då åkte vi, jag skulle träna / eller göra ngn grej. aja sen efter det åkte vi till mölnvik. köpte glass (AA) sen så hyrde vi också två filmer, sen åkte vi till nacka forum, fick skjuts dit av pappa han skulle köpa en ny dammsugare. och när vi kom dit gick vi runt lite skulle kanske köpa ngt ? efter ett tag gick vi till taco bar, och åt. sen så gick vi och kolla lite va typ inne på lagerhouse i en halv timme, mickis nya fovorit affär ? haha, hon köpte en disktrasa där till sin mamma :Psen så köpte hon också ter par bellerina strumpor vid typ halv sju ? eller nånting hoppade vi på bussen det va ju köö som vanligt -.- men då smsade man ju lite (A) hah, sen kom vi hem, ehh vad gjorde vi då ? aja vi åt väll, kollade på hockeyen/talang... sverige soppor :P hah, aja sen somnade vi väll ngn gång också ? och på lördan vaknade vi typ vid 10/11 ? då kom ronja :D <3 eller vi åt frukost först. sen så kom ronja, vi bytte om och sånt, gjorde oss i ordning, herregud mickis med sitt hår... XD det tar ju bara 20 min ! thah. sen så åkte vi till globen, thaha där va det booring, vi va där vid typ 1 ? sen så åt vi frukost, vid typ tre ? träffade vi tova ! :D sen så kom pappa, vi gick in i globen, och kollade lite, sen skulle vi kolla på SM finalerna i handboll, först var det damerna se herrarna, fast tobbe trollkar va ju där också ") (aa) thah, sen så satte vi oss på våra platser. först va det damerna, sävehof - skövde. man hejade ju på skövde för där spelar en tjej som kommer från gustavsberg, som spela med min syrra :D hah, men sävehof vann med ganska mkt. :( jaja menmen, sen så gick vi runt lite det va typ 2 timmar emellan eller ngt, hah ;) sen så såg vi ngra från norrköping som va på sportscamp, typ sebbe, felix, thah chiken xD aja när mickis såg dom började hon ju springa efter doom.. ohh herregud ... 97a xD det tyckte jag och ronja va as kul & pinsamt elelr för henne :P sen så började herr matchen då kom fedrik & lukas också. det va, guif- allingsås. haha roligaste matchen (AA) för då hittade vi nya kompisar eller ngra killar typ 20 år och fulla. som satt bredvid oss :P dom va as ruuliga ! hah vi snackade med dom as mkt. och dom hade ett bar sol brillor inomhus. och den ena killen hade dom i försvar och den andra i anfall :D och vi fick ha dom i timeout men det blev aldrig :( thah, dom hejade på guif då gjorde vi också det (AA) och vi fick ett papper av dom som det typ stog, GUIF SM GULD 2009, assa som vi skulle hålla upp om dom vann, men dom förlora med typ ngt mål bara, men allingsås spelade as fult.. men aja, hah när dom förlorade frågade jag & ronja vad vi skulle göra med pappret då tog en snubbe fram en tändare och skulle elda upp det, då blev ronja rädd då garvade vi och drog bort pappret, sen knöglade jag ihop det och ronja kastade iväg det :P thha, sen så efter matcherna åkte vi hem ! när vi kom hem åt vi... kyckling :) sen så kollade vi på film, roonja somna -.- sen  gick vi typ och la oss :P sen så på söndagen, så slappade vi bara, vi körde singstar as länge, kollade på Robinsson, det äger (AA) sen så efter ett tag skulle ronja ta bussen hem då följade vi med henne till gurra och köpte glass sen åkte hon då gick jag & mickis till ekvallen, kollade på handboll ett tag. eller två matcher :D sen va et badmington -.- det e boooring ! så då drog vi. när vi kom hem kom vi på att vi ville baka bullar, men vi hade inte allt hemma, då drog vi ner till gurra igen o handla sen hem igen :P sen orkade vi inte baka eller hann typ inte, aja sen så satte vi oss ute och körde lite kort, pappa hade köpt en ny grill :) sen så gick vi in, åt ngt kött :D hah, sen så kollade vi på tv hela kvällen sen så somnade vi. sen gick vi upp typ kvart i sju, åt frukost och sånt där, sen så gick vi till gurra mickis sulle ju till ösby så hon tog bussen och jag gick till ekvallen, jag och alex räknade poäng när dom körde beännboll det va kul (A) sen så gick vi till skolan, hade tyst läsning i typ en halv timme :P sen så hade vi massmedia till lunch, sen så åt vi raggmunk, sen så hade vi matte. sen så slutade vi,  då drog jag till mölnvik och köpte kläder thah, sen åkte jag hem bytte om, sen till sjukgymnastiken... sen kom jag på att jag hade glömt köpa nya tights så då åkte jag till mölnvik och köpte det, sen hem igen. duschade sen åt jag, efter maten åkte jag med pappa till ingarö hämtade lite böcker, och handlade. och nu har jag hamnat här... just om en vecka ska jag operera mig fett scarry :/ och imorn ska man ju inte till skolan :D fast ska till sjukhuset, ska typ snacka med
läkare, och ha ngn intervju ? aja, sen orkar jag inte kolla på träningen, det e as boring och kolla ! bilder kommer ngn annan dag :) <3 juste tahha måste byta header enligt emmie gör det snart ;)
2009-05-11 @ 19:54:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


wooooho !

nu gjorde sverige måål 5 mot 3 men ändå ... 1-0 till sverige, asso i hockey !!! :D
2009-05-07 @ 21:11:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


en bild

2009-05-07 @ 20:25:59 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


torsdag imorgon är det fredag.

japp imorgon vaknade man det kändes som det va måndag ? :O hah, sen så åkte man till skolan, glömde busskortet i bilen -.- vi hade svenska i typ 25 min. sen gick vi typ till ängen, vi hade minimaran, hah min klass skulle hålla i uppvärmningen det va ju roligaste i slutet hah, hur fan går den ? :P aja, sen så skulle inte jag springa det va ju inte så oväntat men aja, sen så kunde inte emmie häller springa för hon hade typ gjort illa hälsenan ? och frida kunde inte heller för hon va gravid :) hah skoja men hon sa det till en lärare det va ganska kul, men hon hade ont i magen. men då fick vi räkna varven ni kanske inte fattar men minimaran är typ, man ska springa eller gå så många varv runt ekedalsspåret på 45 minuter, och då fick vi räkna varven. Adam och sofia vann tror jag, i våran klass. dom sprang 12 varv det e faan bra, det e typ 9, nånting km. det e snilligt :) sen så va vi kvar på ängen väldigt länge hah, sen så åkte vi m mats tillbaka alla tjejer typ. sen så körde vi brännboll med 6AB :P hahh, vi ska ju ha match sen mot lärarna det har man alltid eller typ 6orna mot lärarna i brännboll & fotboll :) vi kanske får köra fotbollsmatchen på munkmora i år, ¨på konstkräset :D thha. men sen så gick alla och duschade typ sen så gick vi och åt, soppa.. sen så hade vi lunch rast, sen ngn svenska grejs. sen så slutade vi, kvart i 2. då gick jag hem, hade ju inget busskort, åt lite mellis. sen så gick jag till ekvallen där va, Ronja & Alicia :) sen kom malin då gick vi till coop, köpte glass, sen så tillbaka till ekvallen, då hade Tova kommit, sen så kom mickis :) hah som tappade en macka igår ;) sen så kom vilda & torsten tror jag, sen så efter ett tag sara sen ngra mer ... sen så började träningen.. satt där och kolla, börjar bli boring att kolla på alla träningarna nue ! -.- sen så efter träningen gick jag hem, nu sitter jag häär. aja ikv. vet jag inte vad jag ska göra eller jag ska, äta, plugga, och kanske duscha. och sen så ladda upp ngn bild från idag. men gör det senare, har mammas data nue ;)
/ camilla
2009-05-07 @ 18:52:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lite kort bara,

good bye,
god natt, skrivet imorgon ! ska gå och lägga mig nu, fett trött .. -.-
2009-05-06 @ 21:55:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


?

e d nööjd nu pappa ? (AA) :D
2009-05-06 @ 21:05:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


onsdag, :)

idag så åkte man ju till skuru med, Alex, Alex, Ronja, Mickis, Vilda, Sara & Malin :D hah, när vi kom dit samlades vi i café terian, där snackade ngra lärare lite grann, sen så va det upprop det va 19 styckna i min klass dom som gick där hette,
camilla, alexandra, ronja, sara, Agnes, Frida, Lalita, Ibrahim, Oskar, Gustaf, Markus, Viktor, Anna, Dennis, Hanna, Christian, Enja, Madeliene & Ester ;) hah, aja. sen så gick vi runt och kollade lite på skolan sen gick vi in i ett klassrum och snackade lite :D hah och körde knick & knack (AA) hahha, sen så gick vi och åt, det va ju bättre mat än i våran skola iaf (A) men sen så samlades vi igen sen slutade vi då drog alex alex & sara, jag & ronja stannade kvar, hah då kom det ngra mobbade killar och satte sig vid oss ? :O hah, sen kom malin vilda & mickis vi stannade kvar o ville kolla hur deras klass såg ut, sen så åkte jag & rona till nacka gjorde typ inget där.. åt ? sen så hoppade vi på malins buss & åkte till sickla :D där köpte ronja och malin ballerina skor. sen så åkte vi hem, när jag kom hem gjorde jag typ inget eller bytte om sen gick jag och tränade, och nu sitter jag här ska snart äta & duscha, sen göra läääxa -.- hahh xD men skriver nog ngt senare ikv. :)
2009-05-06 @ 19:44:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ONSDAG MORRGON

hej nu sitter man vid datan ska snart  äta frukost, eller typ nu, sen så e det skruru ! :D dom som ska med dit är,

       
2009-05-06 @ 07:55:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


har trååkigt !

har boring, här kan ni få en GAMMAL bild på mig, tyyp ngt loov ;) hah, <3

aja ska hitta på ngt, skriver nog ngt inlägg lite senare :D <3
2009-05-05 @ 21:01:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


TISDAG, IMORN E DET ONSDAG DET BETYDER SKURU (A) <33

heeeeeeeej imorn e det skuru LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAAAAR !!! aja idag har det väll varit en ganska OK dag, efter matten hade vi NO vi fick göra experiment, typ elda på ballonger ngn ting... sen gick vi och åt, bläää. sen kollade vi på film hah det va kul, asso vi hade gjort de själva (Y) hah :P <3  sen så gick man till spanskan, vi fick tillbaka spanska proven, alla rätt (A) hah, sen så slutade vi.. jag gick hem fixade ngra saker sen ner till ekvallen se blev jag hämtad av pappa, åkte och handlade mat sen hem, städade rummet. och nu har jag hamnat här, ovanligt va ? :O hah, xD aja, skriver senare, imorn e det skuru ska bli sjuukt kul sen åkte man m nacka m några (A) :D <3
 Skuru Skola (A)
2009-05-05 @ 19:43:05 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


skoooolan

hej nu sitter man i skolan har matte :P men har just gjort kklart min grejs, thah, idag slutar maan ju tre snaaark, sen så ska jag hem och kolla en grej sen ner till ekvallen & kolla på träning (A) imorn ska man ju till skolan, fast inte sunk skolan, ekedal utan SKURU :D hah, kuuuligt ! aja ngn som vill göra nåt i veckan ? eller i helgen med mig och mickis :P ♥ ajaa.. har NO nu  tyyp.. see yaa ;)
2009-05-05 @ 11:00:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Zzzz

GOD NATT ! ♥
2009-05-04 @ 22:17:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


spårlöst.

nu ligger man i soffan och kollar på spårlöst, och har just beställt lite böcker och två ljud grejser som man kan ha på sjukhuset om två veckor e jag opererad, shiit va läskigt... aja här kmr lite bilder :)
 Meg Cabot - kär ?
 Meg Cabot - Babbeldrottningen
  Katarina von Bredow - hur kär får man bli ?
 Johanna Thydell - Det fattas en tärning
 Henning Mankell - Eldens gåta
 Emma Granholm - Simon & sophie
 Katarina von Bredow - syskon kärlek
2009-05-04 @ 22:00:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hej alla läsare !

hejhej, nu är jag hemma igen. först så giick jag ju till sjukgymnastiken. sen så gick jag till runda huset träffade vilda ♥ vi gunagade lite sen kom lollo in som typ hade vart på bibblan, sen kom bella & hennes mamma. sen kom Malin & alex som hade fått skjuts av alex mamma :P sen så kom mickis m hennes mamma. sen kom sara som e blond & alex a med fredrik. sen så hoppade jag, vilda & malin in i mickis bil (A) vi snackade om skuru. vi kommer inte få gå i samma klass allihopa :( fett låågt. aja, men jag har ju inte ens fått mitt brev ? ;O men jag ska tydligen dit på onsdag ? men sen så kom vi fram, typ Ribby hallen tror jag ? aja vi mötte iaf, Haninges 95or, det va i sommerserien, match tiden va 2x25 fett låågnt :P  aja vi loosade typ med ehh aa... det behöver jag inte skriva här :$ xD aja sen åkte vi hem, bara för jag ville ha vildas yoggi (A):P haha men jag fick lite iaf. tack vilda :) <33 sen så lämnade vi malin o vilda i gurra sen blev jag hem skjutsad. och sen så åt jag på en gång när jag kom hem & nu sitter jag häär. här kan ni få 2 bilder :P

2009-05-04 @ 20:38:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


skriver ikv.

ska äta nu sen på sjukgym. så skriver ikv. / c'
2009-05-04 @ 14:43:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

jag har lärt mig en grej att vänner kommer & går, men vissa består. hoppas det blir ni.

Louise Broquist - du betyder grymt mkt för mig. alla dagar / helger med dig <3 jag kommer ihåg den dagen du och jag blev riktigt bra kompisar det va på mi & alex fest, med vilda också när vi tex kollade på barnhemmet ! det va kul, hah gud va rädda ni va xD det va lite kul :P du betyder ! <33
Alexandra Fredblad - bebisbestuus, det har alltid vart du & jag. vi har alltid gått i samma klass & dagis,  tex när vi säkte till idrottsklass tsm. nästa år kommer vi inte gå i samma klass :( hjälp. men som tur är så kommer du ju börja i skuru ! du betyder grymt mkt för mig , <3
Michaela Kristiansson - du är som en liten extra lilla syster för mig liksom ;) allti licka snäll, hah. har ganska många minnen med dig, en av dom bästa sakerna på sommarn (om man inte e utomlands) är att vara hos dig och gå ner till den lilla stranden och bada på morgonen sen gå ner till bryggan och bada, äta vatten melon & åka platta det e det roligaste som finns ! <3
Vilda Öhlin -  alla loven med dig vilda ! dom har varit underbara, haha fast du är rätt svår att väcka när du sover ;) hah, alla skräck filmer, eller alla gånger vi har sovit här och alla cuper med dig, du är underbar !
Ebba Ekstrand - har inte känt dig så länge, eller känt & känt. det ända jag kan säga är att du är sjukt ruuulig ! <3
Ronja Westerlund - hah, när jag tänker på dig & mig kommer jag alltid att tänka på när vi va hemma hos dig skit mkt typ förrförra sommarn och körde kort där upp på den där saken när ni typ byggde om, och alla på din gata tyckte jag såg ut som amy daimond ? :/ haha xD thah du har ju vissa problem det märkte  vi när du stog på stolen och sjöng i Alingsås xD tahah, du betyder ! <3
Emma Fälth - Flummkompis, hah alla roliga bilder med dig, och Gotland, och båten. det har varit sjukt kul. fattar inte liksom sjuan  utan dig, våra matte lektioner kommer ju ingen någonsin kunna slå. matten blir roligast med dig. ignorera mig / .... eller fokosera xD hah. bara vi som fattar men ändå. eller våran fina hjälp skylt. thah du & jag is the flumm, (A) <3
Alicia Gustavson Grönlund - har ine "vart" med dig så mkt, men du e liksom en i "laget" och jag skulle gärna vilja känna dig bättre ;) <3
Alexandra Agerhjelm - thailand med dig va ju kuul, kommer bli roligare i sommar tror jag men ändå. kommer du ihåg i thailand när vi körde minigolf på det där stället ? hah det va ju kuul, och du förlora eller iförsig inte om man räknar som du gör den som får mest slag vinner . haha emelie vann ju också över dig ;) hah eller när vi va i Patong och såg Magnus Uggla & den/dom där fullisarna och vi bara satt och garva :P hah eller när vi stog bredvid senen på fisk resturangen, haha.. när dom tyckte vi skulle gå upp och sjunga. hah. sen så hah när vi grävde ner emelie :P thah thailand i sommar m dig igen fast i 1 månad då och med sara :D <33
Malin Strömberg - hah kommer du ihåg golf lägret det va ju kul eller det va ju roligare efter när vi lurade ngra att du bodde på en annan väg och så kom det ut en gammal gumma typ XD hah, det va kuul. har känt dig sen jag va jätte liten och hoppas att jag får känna dig sjuukt länge till för du är skita schyst och rolig, haha bara man inte ger dig godis :P
Sara Bäck - alla år med dig liksom, hur många ggr har vi egentligen vart i vemdalen tsm ? hah i bilen på vägen upp har vi ju alltid lite kul eler hur, med mobilerna :D hah eller när vi va i turkiet, hah och han den där snubben vid glassen xD som lurade oss :P det va kul ! elelrnär vi har vart ute med båten du va ända som va med båda åren ;) det va kul, :) blir ju inge båten i sommar :( men då drar vi ju till thailand ist (A) <33
2009-05-04 @ 13:23:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


KATASTROF !

fick just sms från mickis om jag hade fått brev från skuru, men jag har inte fått mitt än. men jag får väll gå ut & kolla var tionde minut typ. för det e KATASTROF för på det där brevet står det vilken klass man ska börja i. och mickis, malin & vilda ska tydligen gå i en annan och inte med mig sara alex ronja & vilka det nu e... det e ju katastrof ! vill ju gå med dom också :( </3 aja hoppas det går att fixa !!!


2009-05-04 @ 12:51:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


blev ingenting.

det blev ingenting med lollo hon skulle tydligen till skolan. så nu vet jag inte vad man kan göra idag, bara vara hemma ? eller ngt sånt. aja skriver sen. <3
2009-05-04 @ 09:43:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


good morning.

nu ligger man i sängen med täcket och fryyser, jag trodde det skulle va bra väder sen så ser man att det har regnat .. blä. aja ska snart duscha , sen ska man väll gjöra ngt med lilla louise :) vet inte vad, men nånting. sen så har jag sjukgymnastik ngn gång på efter middan sen kanske kolla på en match . men skriver lite senare ska duscha & lite sånt nu !

en bild på mig & emmie förra sommarn/hösten ! :) <3
2009-05-04 @ 09:06:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


god natt.

god natt. ska inte sova nu, men det e inga roliga inne längre och det finns inget att göra så :P men nås på mobilen ! GOD NATT.

 tahha det fick bli en jätte gammal bild på mig :P
2009-05-03 @ 23:12:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lite bilder från tsunamin.



ngn fri villig som vill städa ?



man kunde ju inte köpa ngt i dom där affärerna iaf.



inte bara lite krossat ?



solstolar ?



någon som vill duscha ?



najs, vill du gå på toa du behöver ju inte va rädd för att ngn ska kika in genom låset för det finns ju knappt väggar.
2009-05-03 @ 22:59:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kommer aldrig att glömma den dagen !

den semester som jag tror jag aldrig kommer glömma iallafall inte en utav dagarna, den 26 december 2004 när vi var på semester i Thailand, Tsunamin. nu ska ni få höra om den dagen, som tur var satt vi och kollade på vågen och inte va med i den men aja. på kvällen den 25 december va vi på ett show grejs ställe typ som cirkus, så vi kom hem ganska sent,  så på morgonen vaknade vi ganska sent, typ halv tio ? frukosten stängde tio eller halv elva tror jag. så vi gick ner och år frukost. sen så när vi va klara eller jag o min syrra va klara men mamma & pappa ville sitta kvar och dricka kaffe. då ville vi gå till stranden för vi hade alla bad grejor med oss. så då va jag o min syrra typ på väg till stranden då kom min syrra på att hon inte hade tagit sin medicin (hon brukar typ få ont i magen, innan hon visste att hon va laktos, så hon va tvungen att ta medicin typ morgon och kväll) så då gick vi tbx till mamma & pappa och frågade mamma om hon hade ngra tabletter med sig, men det hade hon inte, åhh det tyckte vi va jätte jobbigt och blev lite sura :P (fast nu e jag jätte glad för dt annars kanske vi hade kommit med i vågen & typ dött.)  aja då fick vi gå upp till vårat rum vi bodde typ högst upp på hotellet, fast hotellet låt vid början på ett berg, fast det va jätte nära havet det va typ bara några hus emellan, så från våran ballkong såg man typ hela stranden & havet. och då gick vi upp på rummet och hämtade medicinen, men så medans min syrra letade skulle jag gå ut på ballkongen, kmr inte ihåg vrf :/ aja, men då började jag typ as garva då kom min syrra och frågade vad det va, då sa jag... haha kolla alla solstolar & parrasol ligger och flyter och vattnet e jätte jångt ut, jag tror vi tar solstolar vid polen ist. xD (då hade allt vatten börjat dragits ut) haha aa det gör vi , sa min syrra, vi tyckte det såg jätte ¨roligt ut så vi skyndade oss ner till polen för att ta stolar och sen få bäretta för mamma & pappa , så vi sprang till polen la 4 hand dukar där på 4 stolar sen kutade vi till resturangen där mamma & pappa satt dom satt längst ut typ asso näramast vattnet, sen berättade vi allting, alla tyckte det va ganska kul sen vid typ kvart över tio ? började det komma massa människor som skrek, och massa bilar komma och tutta, alla kom upp från berget, pappa bah... har dom typ släppt loss galna elefanter på stranden ? för det började komma djur också, sen så såg man hur vågen och allt vatten kom, men vi fattade fortfarande inte vad det va.. vågen va ungefär 15 m höög :S sen så efter vågen så typ gick de inte att ringa till sverige eller asso det gick itne att ringa ngn stans typ ? och alla hemma blev typ as oroliga men vi fattade ju nadda, sen så gick det att ringa efter ett tag igen och släkten o alla blev jätte oroliga och massa från min förra klass hade tydligen ringt till alex och frågat om mig och balbalbla... men sen så dagen efter gick vi ner på stranden och kollade lite... så jäkla äckligt, typ sprukna avlopp överallt, kiss & bajs och sen låg det typ döda hundar på hela stranden :/ aja det va lite kort om min värsta semester !?!  bilder kommer snart !

2009-05-03 @ 22:00:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


nya planer ?

juste idag är det ju söndag, och det betyder ju att det är en ny vecka imorn (A) fast nu e det bara 15 dagar kva tills jag ska operera mig :/ fett scarry ? aja men i veckan ska jag iaf,

måndag, sjukgym. & KANSKE kolla på matchen.
tisdag, vet inte ? ngn som vill göra nåt ?
onsdag, ngn som vill göra ngt ?
torsdag, sjuk gymnastik -.-
fredag-söndag, mickis sover här hela helgen :D (A) <3

/ c'
2009-05-03 @ 20:31:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


på bussen :D

2009-05-03 @ 20:15:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag,

idag vid ett mötte jag alex f i gurra, vi tog 474an till slussen därifrån tog vi T-banan till Hötorget, vi gick och kollade i lite affärer, alex köpte, ett par skor på Lindex, två linnen på JC, och tre par ballerina strumpor, jag köpte också tre par ballerina strumpor. vita. aja sen så efter ett tag gick jag & alex på donken och käkade, sen så vid typ tre/halvfyra kommer inte ihåg när ? kom EmmaB & sofia :) Emma skulle lämna tillbacka en jacka, sen så gick dom och köpte biobiljetter, jag & alex hade redan köpt, vi skulle se, 17 again klockan 16.10 den var as bra ! och rolig xD ni måste se den ! <33 , hah. sen så efter bion gick vi till tunnelbanan, sen så tog vi 74an Hemesta hah, lurade emma att 22an tog mkt längre tid det va kul :P sen på bussen höll vi på med ballonger & en snubbe sa till oss xD kommer film på sofia senare, också kommer det mkt mer bilder sen som jag kommer sno från alex ;) thahha, <33


Dagens Outfitt,
skor - Fred Perry
Jeans - Bik bok
vitt linne - Gina tricot
randigt linne - lixinton
tröja -  Adidas

donken,

alex

alex <33

BION,

skriver mer ikv ,

2009-05-03 @ 19:58:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon !

hejhej, nu ligger man i sängen o kollar på tv, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, emmie ska typ ha dans träning i 4 timmar, från klockan tre. någon som vill hitta på ngt !?! (AA)

2009-05-03 @ 10:05:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


avskedsbrevet.

Mitt avskedsbrev

Kära Corre. För det första vill jag säga att Julia är den bästa vän jag haft, och att Tompa är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Alicia och Freddan gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Mormor  får ett lyckligt liv tillsammans med Ulrika moster. Jag vill säga tack till Ester för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Martin D. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Pappa tog sitt liv. Snälla Christer, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en sigenare och såg att du kommer röka braj med Manne och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Fredrik Kontorskraft som kommer i 130 km/h i en blå Opel.

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp, byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista :)
2009-05-03 @ 09:54:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


God natt !


GOD NATT ! ska nog inte sova nu, men det kommer inte bli ngra mer inlägg idag iaf ! ;) men imrn kommer det nog ngra inlägg, men aja god natt, :) <33
2009-05-03 @ 01:01:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


test,

1. Hur gammal är du om fem år? 
18 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
min familj/mikis/emmie

3. Hur lång är du?
vet ej, kolla.
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
accepted ser den nu ?

5. Vem ringde du senast?
emmie tror ja ?

6. Vem ringde dig senast?
felix lillebror xD

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
eh ? det har inte du m att göra.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? 
både och :)

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
gifta (A)

10. När såg du senast din mamma? 
idag ? 

11. Vilken ögonfärg har du? 
titta,

12. När vaknade du i dag? 
nio typ 

13. Vilken är din favoritjulsång? 
vet inte ?

14. Vilken är din favoritplats? 
Thailand ? (AA)

15. Vilken plats föredrar du minst? 
skolan typ ,
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? 
USA jag e rn rikfilmkändis då, om jag fick drömma ?!? :P

17. Vad skrämde dig om natten som barn? 
ehhh ?

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? 
mina egna skämt ? (AA)
19. Hur stor är din säng? 
typ 120 ingenaning tror de?

20. Har du stationär eller bärbar dator? 
bärbar ..

21. Sover du med eller utan kläder på dig? 
med ?

22. Hur många kuddar har du i sängen? 
vet inte kom hit o kolla vet ja...

23. Hur många län har du bott i? 
ett ?

24. Vilka städer har du bott i? 
en om man inte räknar med semestar ? :D

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? 
skor, strumpor 
är du social? 
eh vad e det xD,

27. Vilken är din favoritglass?
ben & jerrys vad annars ?

28. Vilken är din favoritefterrätt?
olika...

29. Tycker du om kinamat? 
yayayyzada, dom kan ju inte ens stava maträtterna ? 

30. Tycker du om kaffe? 
iiiisch , äckligt

31. Vad dricker du till frukost? 
juice ? goodast !

32. Sover du på någon särskild sida? 
eh ne inte direkt vah ?

33. Kan du spela poker? 
njaa, !

34. Tycker du om att mysa/kela? 
mys pys , hah

35. Är du en beroendemänniska? 
aa,

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? 
nopp

37. Vill du ha barn? 
senare i framtiden

38. Kan du några andra språk än svenska? 
engelska o spanska ?
39. Har du någonsin åkt ambulans? 
ser jag klantig ut eller ?

40. Föredrar du havet eller en bassäng? 
bassäng såklart :P,

41. Vad spenderar du helst pengar på? 
kläder ?

42. Äger du dyrbara smycken? 
inet direkt ,

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
ehh inge direkt... ?

44. Kan du rulla med tungan? 
aarå

45. Vem är den roligaste människan du känner? 
jag e kul , hahahahh ! skojja

46. Sover du med gosedjur? 
nopp ?
47. Vad har du för ringsignal?
olika,

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? 
nee tror inte dt ?,

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? 
hyllor

50. Flirtar du mycket? 
inte särskilt

51. Kan du byta olja på bilen? 
aa det e klart, varje dag '?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  
aa not,

53. Vilken var den senaste boken du läste? 
ehh vet ej ?

54. Läser du dagstidningen? 
njeee

55. Prenumererar du på någon veckotidning? 
nopp.

56. Dansar du i bilen? 
 haha , njee ?
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? 
NRJ troor jag
58. Vad var det senaste du skrev på ett papper? 
ehh ?

59. När var du i kyrkan senast? 
jag tror det var någon gång i skolan :p

60. Vem är din favoritlärare på högstadiet? 
går inte i högstadiet ?

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 
typ en natt kanske två ?


:)

2009-05-02 @ 23:18:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BILDER ! ")



"tahha jag"



"jag fick dig nästan emelie ;)"



"skor" :P



"miiikis <3"



"emmie gunga ! :)"



"jaaa"



" <33 "



"flummkompis !"



"hihi"



"i blien :P"



" i bilen :D"



"emmie har ju vissaproblem ? xD"



"vi hade tydligen köpt nya stolar o grejser ? :O :P"



"en av våra bananer xD"

så där va lite bilder ! ;D <3
2009-05-02 @ 22:39:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SORRY men har inte hunnit !

har inte skrivit på as länge men kan skriva lite kort om torsdag, fredag & lördag nue, hah, men i torsdags efter skolan drog jag mamma o papppa till sickla mamma köpte skor, pappa köpte ett par coola ferrari skor :P och jag köpte skor, jag köpte också, två par tights två par strumpor och skor fast det sa jag ju menmen... sen så åkte vi hem, sen till mickis, efter ett tag kom emelie och alex också (A) :D <3 hah, vi gjorde lite allt möjligt sen vid tre åkteyp alla typ ? men jag sov kvar där, sen klockan halv tre på dan vaknade vi ;O hah xD då gick vi upp åt frukost, hah. sen kom mamma & pappa o skulle hämta bilen men pappa drog typ på en gång, och mamma stog kvar och snackade med lovisa i en timma ? medans jag och mickis skulle bestämma oss vem vi skulle vara hos, det blev hos mig. då åkte vi till mölnvik m mamma, handlade glass & hyrde film. när vi kom hem körde vi lite tv spel, sen kom min syrra & niclas, vi käkade mat sen kollade  vi lite på tv och film sen gick vi och la oss, idag gick vi upp vid typ nio.. tidigt :P hah vi käkade frukost sen åkte vi till sickla, jag köpte ett par till skor, mickis också. sen köpte vi solglasögon och mickis köpte strumpor. sen träffade vi min syrra, niclas & jocke :P sen gick vi och åt på pizza stället. sen tog vi bussen hem, mickis åkte hem till henne och jag till mig. sen på en gång åkte jag mamma o pappa till palantagen skulle kolla på grill ;P träffade uffe o lotta, sen åkte vi till mölnvik, hämtade emmie.sen åkte vi till grisslinge fikade, va på stranden o lite sånt, sen drog vi till gurra köpte godis sen hem till mig, sen till skalman, sen hem o åt, kollade på Robinsson & nu sitter vi här. det va lite kort om min dag, bilder kommer ! <3
2009-05-02 @ 22:15:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


emmie & camillas planer för eftermiddan/kvällen

2009-05-02 @ 18:14:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0