THAILANDSBLOGGEN.BLOGG.SE

http://thailandsbloggen.blogg.se/



ÄR HOS LOUISE ,

okej nu är jag hos louise har inte så mkt oh skriva om menmne imorn kommer mamma eller pappa oh hämtar mig vid tio eller nåt sen åker jag hem oh duschar sen packar ner filmer hade visst glömt den :S menmen sen vid kvart i tolv eller ngt kommertaxin , planet går vid två asso på dan så bomba sms tills dess (A) :)
men puss o hej .


NU SKA JAG ...

börja med att packa ner lite tidningar mm . i min väska sen ska jag gå upp oh äta lunch nudlar tror jag det blir , sen kommer nog emmie förbi oh hämtar hennes kamera , sen ska jag tigga lite skjutss av pappa så först skjustas han väll mig till centrum ska posta två brev , sen så åker vi väll till alex f hon e inte hemma men ska lämna två grejer oh hämta mitt DS :) sen så skjustar han mig till louise så sover jag där det är nog mina planer :)

väldigt bra väder kommer det ju bli imorn iaf n o t , skönt att man åker till thailand :P

SOVER HOS LOUISE TROR JAG

idag så vaknade jag klockan nio då gick jag upp åt frukost oh så sen så fick jag ett sms av ronja oh hon sa att hon inte kunde göra ngt idag , men då tog jag bussen till mölnvik där så va jag inne på bokhandeln , lindex oh ica , lyckades göra av med 421 spänn :P men bara fyra tidningar kosta ju liksom två hundra :O hah men sen så ringde jah pappa oh då kom han och hämtade mig , sen så nu ligger jag här , men ska nog sova hos louise ikväll sen så måste jag förbi alex f vid tre också .. måste hämta mitt nintendo ds oh lämna ice age gubben oh ett spel som hon vill låna av mig :P och imorn drar jag ju till thailand med totte , o hon kom just på att vi måste prata engelska där haha xD men det e bara köra lite svengelska (A) det brukar funka :P

det jag köpte , men puss o hej lever pastej ! <33

GOD NATT


det blir ingen mer uppdatering ikväll men imorn ser planerna ut så här ,
gå upp äta frukost kanske duscha , sen kanske få skjuts av pappa till mölnvik annars blir det bussen dit ... köpa några saker till på torsdag :) sen så åka förbi alex f lämna lite saker oh kanske hämta mitt nintendo om det ligger i deras bil , vet ej . sen träffa louise oh ronja och göra nånting ? sen så ska jag oh louise övertala ronja om att vi ska sova hos henne :) sen så sover jag hos ronja oh sen på torsdag blir jag hämtad , kommer hem duschar sen drar till arlanda ;D fast vet inte om jag sover borta imorn eller inte vi får se men nås på luren annars , puss ..



bjuder på två gamla bilder från göteborgs cupen - 07 tror jag :P

VAD TYCKER DU ?

okej jag vet inte hur jag ska göra nu när jag är i thailand men jag har två förslag sen får ni säga vad ni tycker :) antingen så skriver jag om allt när jag kommer hem oh så skriver jag bara lite då oh då i thailand oh då kanske jag skriver om jag lever eller inte oh så :) hah nä men ni fattar ... eller också så gör jag en till blogg som jag bara kommer använda när jag är i thailand som heter typ , thailandsbloggen.blogg.se så kanske torsten också skriver lite där ? oh då försöker jag skriva varje dag , vad tycker ni ... ni bestämmer :)

ORKAR INTE SKRIVA OM IGÅR .

men idag så vaknade jag vilda louise oh julia klockan nio . vid halv tio kom , emmie hennes mamma oh lillebror oh hämtade mig , då åkte vi till SÖS (södersjukhuset) där satt jag oh elias oh väntade emmie va oh vägde sig oh snackade med nån läkare , sen så gick vi  alla till en annan avdelning där va jag oh elias med inne i rummet oh lyssnade , men elias tröttnade efter ett tag , så då följde jag me han ut till "lektarapin" där lekte vi lite xD oh körde ett fotbolls spel , dom hade ett "spelrum" ett "tonnårsrum" ett "sjukhusrum" och ett "målarrum" :P det va kul , roliagare än det på karolinska !  sen så kom dom ut , oh visste ni förresten att emmie är gluten ? :O fett synd om henne :( sen så åkte vi till sickla oh käkade lunch på Fornor Romano , åt lassange :) sen så gick vi oh skulle kolla efter ett reseakvarium haha fett kul .. :D sen så satte vi oss i bilen oh lyssnade på musik . sen så efter ett tag drog vi till nacka kollade på mobiler till emmie , hon ska ha en likadan som jag fast , silvrig eller svart som jag :D hah andra gången vi har likadana :D hihi  , men sen så åkte vi hem till emmi oh åt jordgubbar sen så kom ville då körde vi tecken jag oh emmie mot ville oh lena ( emmies mamma ) vi vann stort (A) hah , sen så körde jag emmie oh ville monopol , snabba cash sa jag för emmie fick fett mkt pengar på en gång , då börja dom as garva fattar fortfarande inte varför ? :O menmne sen så drog ville sen efter ett tag kom pappa oh farmor oh hämtade mig , då i bilen på vägen hem  så fic jag en fem hundring av farmor fett schysst (A) tack :) sen kom vi hem , då kom carro oh niclas sen kom mormor o morfar , sen så käkade vi middag , juste när carro oh niclas kom fick jag present , en ny parfym oh en ny mascara , det va bara för dom har varit i riga i helgen :) sen så till middag blev det kött oh potatis sen efter rätt , glass jordgubbar oh grädde mums :) hah sen efter maten så gjorde jag ansiktsmask oh fot mask oh jag hade bara en choklad mask kvar så jag tog den sen när jag kom ut från badrummet undrade farmor vad jag hade gjort då sa jag att det va en ansikts mask hon bah okej e det bra ? jag bah, aa det e det väll hah :P så hon tog min ansiktsmask asso påsen så skulle hon köpa det imorn hah :P men sen när dom drog gjorde jag min sjukgymnastik sen började jag packa , har typ packat klart , men hittar inte mitt nintendo DS :( men det kan ligga i alex bil , :) men nu ska jag ladda ner filmer till mobilen asso det följer med 60 filmer men man måste ladda ner dom först :)


lekterapin


min packning för en månad ;D
puss o kram / c

Filmen ägde !

Japp nu är jag hos vilda och julia med lollo :) vi ligger och kollar på tv . Bion va as bra, men imorn är jag med emmie så jag skriver imorn KVÄLL ! pusspuss :)

BIO


japp ska kolla på ice age 3 i 3D på sergel så skriver ikväll puss :) (L)

ändrade planer ..

okej idag skulle jag igentligen vara med emmie men alla i handbollen skulle typ på bio vet inte vad vi ska se ? menmen ... imorn ska jag nog vara med emmie sen på kvällen kommer mormor , morfar farmor ... oh a ni vet för att pappa fyllde år igår , sen så på onsdag ska jag vara med ronja och louise tror jag ? och på torsdag ska jag väll sooova sen åker jag till thailand (: juste måste packa ngn gång också det tror jag att jag gör på onsdag kväll / toorsdag morgon , sen skulle jag behöva åka till nacka oh köpa lite saker , jag får väll kanske försöka hinna det eler så skiter jag i det :) men tror jag kanske åker till mölnvik idag och köper lite tidningar , pocket mm. :) men får se , men nu ska jag fixa mig lite , puss o hej .

bjuder på en gammal fin bild på mej oh alexandra , haha.

pictures...


ester :) <33

emelie ;D <3

:O ronja hahah ;)

hah alexandra (: <33

vilda är coolast (A)

snygga ellen ;) hah <33

hih ronjas fina nya byxor ;)

oh du göör ? (; hah <33

torsten sjunger eller skriker som vanligt hah ;) <33

miiikis <33

maaalin

wilma :) <33

sara ;)

bonden ;D (L)

håller med om att man ser sur ut när man läser ;) hah <33

ellen va jätte fin när hon soov :) (L)

jag o alex hade lite kul i blien :P <33


tack för en underbar helg !


rubrik ?

okej jag orkar inte skriva om hela partille men jag lägger in bilder ikv istället jag lovar ! för nu har jag fått ny sladd också , men hinner inte va inne på datan så mycket nu så dom kommer nog senare ikväll !

HEJ IGEN

nu är jag hemma från göteborg sjukt kul hade man iallafall ! men på torsdag drar jag till thailand så någon som vill göra ngt innan , komentera skicka sms , eller ring eller ngt ... menmen pappa fyller år idag så hinner inte skriva så mycket nu :) pusspuss

RSS 2.0