NY BLOGG

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

http://cammmilla.blogg.se

MORSNING KORSING

nu sitter jag oh kollar på vakna med the voice. kissie är gäst där idag. hah. jag ska ta 8.30 bussen från gurra. sen blire skolan. hej hopp gummisnopp sug oh svälj trevlig helg.

GOD NATT

blir inga mer inlägg ikväll ska inte gå oh lägga mig nu eller kanske ska gå oh borsta tänderna sen lägga mig i sängen oh kolla på tv oh smsa lite :) hah. mamma oh syrran är i mallis oh pappa ska också åka dit imorn han åker typ fem så får se om jag kommer upp imorn e ju ensam på morgonen hah x) menmen.. imorn så har i bara tre lektioner börjar typ 9.20 slutar 11.50 eller ngt vet inte riktigt :P hah, men sen åker vi typ till stan kanske. sen sover jag hos ronja tills på söndag så kommer inte bli någon update tills dess så vi ses på söndag. puss :)


bilder


såg jag såg ut när vi åkte dit ;)

ibbe dennis frida anna markus agnes ronja christian viktor enja .. typ :P

hah ester gömmer sääg ;)

tessi xD

mijo (stavning?) madde oh agnes

lite av frida, anna oh micke x)

grillen :P

hah orkar inte ladda upp mer bilder nu. kommer kanske mer på söndag ;)


SKATBOET

fyfan vad kul jag har haft dom senaste dagarna tack för två/tre grymma dagar (;
hah i tisdags efter träningen åkte jag oh ester hem till torsten oh dom duscha sen åkte vi till lill plogen. sen kom ronja då beställde vi mat oh käkade. sen drog vi till Ica , köpte lunch , godis oh dricka. sen så åkte vi hem till torsten kollade på idool , sen gjorde vi inte så mkt sen skulle vi gå ut i ute rummet för vi skulle sova där oh då somnade ronja efter ett tag. då gick vi in oh hämtade datan, oh kollade på Ebba & Didrik sen somnade vi efter ett tag. igår så vaknade vi någon gång ? gick oh åt frukost fixade oss oh packade ner allt igen.. ah ni fattar sen gick vi ner till hagabergsvägen tog bussen till älgstigen. där fick vi vänta ett litet tag på klassen då hittade vi en kundvagn oh där la vi ner våra väskor men sen när klassen kom. fick vi inte ha våra väskor där för therese oh micke (therese är våran mentor oh micke en lärare för dom skulle vara med oss) sen så gick alla till "skatboet" iallafall det va ganska fint asso det låg vid vattnet oh så. sen fick vi äta våran lunch som vi hade med oss. sen fick vi våra stugor :) då gjorde vi i ordning lite. sen körde vi typ massa lekar. sen så blev det middag. oh sen körde vi kort. hah sen gjorde vi typ inte så mkt. jo ronja kom fram till att jag oh ibbe e lika ? men hah nej. sen så började det bli lite mörkt. då skulle vi köra ännu mer lekar på fotbollsplanen. hah jag ester ibbe oh oskar gick typ in i skogen oh så hela tiden oh skrämde alla det va skit kul hah. oh ibland va ronja m också ;) men ronja blev jätte skrämd :P hah, men sen blev det mörkt oh då blev det korvgrillning oh marsmellows (stavning?) hah jag oh ronja fick massa av markus hah eller vi tog först men sen sa han att vi fick x) hah, sen gick vi typ upp till stugorna för då skulle typ alla va inne i stugorna kl. 23.00 oh det va den typ då.. men hah då började jag oh ronja typ smsa med markus,oskar, björn oh ibbe för det va dom ända andra som va vakna oh viktor. hah oh då började ester smsa med therese våran mentor ester ditt pucko hah. ester bah, hej tessi .. sen vet jag inte vad hon skrev hah oh therese svarade också hah det va kul x) men sen så vid typ 1 gick vi till killarna oh då upptäkte typ therese oss .. fan hah så då gick vi oh kollade på film i våran stuga. juste innan vi gick in i stugorna satt typ jag ester ronja torsten dennis oh ibbe oh kolla på idol på min data för vi missade ju det hah. men sen vid två typ ? somnade ronja ester oh torsten. då hade alla i alla andra stugor typ också somnat utm ibbe xD så smsade med han , lyssnade på musik oh spelade spel hah . sen somnade jag också typ en oh en halv timme efter alla andra men jag fick ju reda på lite saker (A) hah ;) nu måste jag va tyst. men sen så idag blev vi väkta gjorde frukost städade oh åkte hem. det va typ det vi gjorde.

jag har iallafall haft kul 7d1 är bästa oh mäst cepade klassen hah bara jag ester ronja oh torsten som fattar som skrattar åt ......... hah hela tiden x) menmen shit vad långt det blev men bilder kommer .. :)

HINNER INTE

nu har jag vart oh tränat i en timma oh sen nu har jag packat allt ska bara lägga ner , min lilla data oh laddar oh sånt oh en ficklampa :P men min väska är propp full ;o men jag hinner inte skriva så mycket måste göra spanska läxa också .. orkar itne -.- men måste .. hah , men vet inte om det blir så mkt data nu men jag tar ju med den t torsten oh till skatboet annars så mobilen all the time ;) hah . men nu blire inget mer .. har inga bilder heller .. hare bra puss o hej.

I skolan

Nu har vi lunch, pankakor ! Vi har haft spanska oh SO. Vi kollade på nån film på SOn det va fett läskit vi för typ snart haha xD men nu ska vi har NO engelska oh livskunskap. Men jag skriver när jag kommer hem hej då pusspuss.

GOD MORNING

vet inte vad jag gör uppe så här tidigt men jag vaknade vid sju utan att bli väkt oh sen så fixade jag mig oh nu e jag klar oh jag ska typ åka om 50 minuter så jag får väll bara ta det luugnt dricka lite smothie .. a oså vidare . men jag har en fråga är det någon som vet hur man får bort den "vita kanten" runt headern ? för om inte kan jag inte ha min header som julia har gjort :) (den lila) men nu finns det inte så mkt mer oh skriva om skirver ikväll / efter skolan .. pusspuss

HANDEN VANN

Japp Handen vann A-finalen i sthlms handbollscup mot skuru 2 med 1 mål.. jämt xD men nu ska jag ta lite melon tror jag oh lägga mig i soffan oh kolla på tv med mamma blir en kväll framför tvn ikväll så nås på mobilen nu ;) kanske skriver ett till inlägg senare annars så blir det väll god natt. men hare bra så länge imorn börjar jag 9.15 oh får skjutss av pappa så får sovmorgon imorn :) pusspuss.




vilken header ska jag ha ? :)


-


Tårarna tog slut
Kärleken dog ut
Älska blev till hat
Gå o dö din jävla akrobat!


EMMA FÄLTH

jag läste percis din blogg. oh jag tycker också att det känns som vi håller på att glida isär men vi klarar det här tillsamans right ? för jag älskar dig det kommer jag alltid göra bästis. fan allt med dig det e sånt som aldrig kommer bli lika kul som med andra .. fatta att jag bara har känt dig i 3 år ;o första gången vi träffade varandra va ju första dagen i fyran när vi gick i vita. oh då första gången vi fick bestämda platser fick jag sitta med dig , gurra oh oliver/XS hah du fattar. aa oh kommer du ihåg när vi skulle rita / klippa massa saker då i skolan oh både oliver oh gurra sög på att klippa oh vi retade dom hela tiden på dig . hah , sen så första gången du va hemma hos mig i mitt gamla hus så när vi skulle äta mellis oh du spruta typ ut mjölk haha xD sen så va vi typ med varandra hela fyran. sen på sommarlovet så va jag ju med dig på Gotland oh så det va så jäkla kuul :D oh så va det ju godisboden haha det va gryymt . hah , han står juh där ditt ägg ;) ha, sen i femman vet jag inte vad som hände ? vi va inte lika mkt med varandra iallafall. sen så i sexan va vi mer med varandra iallafall oh efter jag va i Turkiet oh du envisades med att jag hade en brum roxy mössa oh det är en vit quiksilver mössa hah du har fortfarande inte erkännt att du har feel haha . sen så i sexan va vi med varandra as mkt alla måndagar oh onsdagar som vi va med sara också innan fotbollen. hah juste på en fotbolls träning när vi hade as roligt med .. "isak min bror" oh "spring bil snö penna" hah .. varje matte lektion när jag behöver hjälp tänker jag på våra fina hjälp skyltar med linjalerna oh det hah .. sen sommarlovet har tiden gått så fort oh det känns vekligen som vi glider ifrån varandra.. men det ska vi inte göra eller hur ? det vill jag verkligen inte ! även fast vi går på olika skolor oh så nu .. men vi ska fortfarande kunna hålla ihop för vi sa väll bästis ? aa det gjorde vi, idag igår imorgon föralltid.

jag älskar dig.


PACKNINGS LISTA FRÅN SKOLAN TILL SKATBOET.

vet att det e på onsdag .. men har inget oh göra xD

  • typ örngott oh kudde
  • handduk
  • "toalettartiklar
  • sovkläder
  • underkläder oh strumpor
  • skor att ha innomhus tex. tofflor
  • ev. regnkläder oh stövlar (kommer inte oh ta med det tror jag ?)
  • badkläder
  • kortbyxor (om det kommer bli varmt annars inte)
  • ficklampa
  • vattenflaska
  • lunch till första dagen + mellan mål
  • kortlek

sen ska jag ju själv klart ta med lite annat själv, tex. filmer , datan , högtalare till ipod mm. :D
sen står det att man ska åka dit i typ..
jeans eller likanade oömma byxor
T-shirt tröja och/eller vind tät jacka
bekväma fritidsskor.


I VECKAN SKA JAG ..

måndag: skolan sen typ hem oh packa till skatboet kanske ?
tisdag: skolan sen hem oh hämta pakning sen ner till träningen sen typ handla saker till onsdag oh sen sova hos torsten.
onsdag: åka till skatboet med klassen. det ligger typ vid Grisslinge.
torsdag: kommer hem från skatboet vid tio/elva ? sen typ packa om lite xD ?
fredag: skolan sen sova hos Ronja
lördag: sova hos Ronja.
söndag: vet inte ?

som ni ser så kommer jag inte vara hemma så mkt i veckan så det blir ingen toppen uppdatering. men jag tar med mig lilla datan till skatboet oh jag ronja torsten oh ester ska ju vara uppe hela natten så det blir säkert lite uppdatering då ;) hah ...

SÖNDAG

har ingen lust om att skriva vad jag har gjort i helgen men kan skriva om idag iallafall ;D alexf oh vilda sov juh här iallafall sen i morse gick vi upp halv nio blev väkta av väckarklockan då kollade vi lite på tv sen gick upp oh åt frukost. sen vid kvart över tio åkte vi till kungsgatan med pappa oh så gick vi in på bion oh skulle kolla på UPP pappa hade fixat biljetter asso fått genom jobbet asso det va förhandpreimär .. den riktiga bio preimären är den 16 oktober om typ en månad haha xD sen när vi gick in fick man ta hur mkt godis dricka oh popcorn man ville. det va årets"brostaden bio" dom har så varje år. sen så kollade vi på filmen den va as bra ;D hah . sen så åkte vi oh käka lunch sen till hallen där va det kvartsfinal eller ngt ;) vi förlorade mot skuru .. pinsamt på måndag.. hah. men sen åkte vi oh lämnade vilda sen åkte vi oh kollade på mikael persbrandt (stavning?) hus hah vet inte vrf x) sen hem nu har vi fixat spegel också ... nu sitter jag här.. oh kollar runt lite :D

strömbergs bil (;

new shoes

viiilda

det jag tog hah juste sen så fick man en påse med massa saker typ tandborste oh sånt.. oh så helium ballonger hah så kuul ;) (A)


men nu ska jag äta hare bra skriver senare puss.


ingen uppdatering i helgen.

som ni ser kommer det inte bli någon uppdatering imorn eller på lördag tror jag ? sen tror jag att jag skriver på måndag ;D för imorn så ska jag oh träna på morgonen sen drar jag till skolan, sen hem snabbt duscha oh packa lite sen direkt till emmie på fest eller vad man ska säga ;o sen så sover jag där sen på lördan hämtar mamma eller pappa mig där eller båda ? så drar vi oh kollar på en match ( sthlms handbolls cup ) sen kanske vilda åker med oss.. får se imorn det beror på om hon fick får veta det imorn i skolan. sen så åker vi kanske oh kollar på ett par tränings skor eller spring skor eller aa , till mig tror jag. sen vet jag inte ? eller jo rickard oh camilla kanske skulle komma men aja , sen så sover vilda kanske här kanske ngn mer ? sen så på söndag ska jag pappa vilda ? oh eventuellt ngn mer på preiären på filmen UPP vet inte varför eller pappa ville se den !?! hah men sen så e det slut spel för gurra i sthlms handbolls cup så ser min helg ut ungefär vet inte riktigt än... menmen , det här blir sista inlägget för ikväll , nu ska jag bara ta det luugnt ? oh ska snart gå oh lägga mig sköönt ! har vart duktig oh packat ner tränings kläder oh så imorn oh lagt fram några kläder eftersom jag inte hinner hem imellan träningen oh skolan -.- men nu får ni hare bra
puss o hej.


THIRSDAY

tjaaa ! ;D
idag så va vi i skolan som vanligt hade lite SO , engelska , matte , lunch , svenska oh sen handboll .. gjorde cooper test oh några rörlighets test .. jag och frida a fick stå och räkna när alla sprang hur många varv och vilka tider alla fick christian e fan snille snabb ;o typ lika snabb som niorna :O typ 2,4 kilometer på 8 minuter eller något sånt ? menmen sen så åkte vi till gurra oh jag oh ebba e kollade lite på handbollen sen så gick jag hem , duschade . sen gick jag till syrran hämtade en väska sen hem oh åt nu sitter jag här och kollar på idol jag <3 idol det e fan as roligt juh ? (; men har tyvärr inga bilder från idag "/

hörs senare puss


god natt

blir inga mer inlägg ikväll
puss & kram
juste jag är 158 cm lång eller kanske ska säga kort
känns som jag bara krymper xD


- 090909 -

japp idag är det 090909 ;D
idag så var jag i skolan som vanligt hade , svenska , NO , spanska , lunch , idrott oh matte . det va en ganska sköön dag. sen åkte jag hem efter ett tag åkte jag oh mamma till mölnvik fikade lite och sen handlade lite mat. sen så åkte vi hem oh nu har vi vart hos min kusin med hela släkten det var väll ganska rooligt :) men imorn är det torsdag det betyder att vi slutar 3 -.-' menmen , imorn ska jag nog bara hem oh plugga lite oh städa fan mitt rum är fan katastrof ;o men men nu har ju idol börjat så måste kolla på det oh plugga english.. (;

majja :D

hah ronja oh hennes 97 kompis xD


nu ska jag spana in idol puss.


sorry..

sorry att jag inte har skrivit på ett tag men mitt lösen har inte funkat på bloggen "/ men hinner inte skriva nu uppdaterar ikväll ska åka oh fika i mölnvik med mamma oh plugga lite engelska. oh sen blire kalas hos min kusins barn ;) hah. men hare bra så länge puss.

TISDAG IMORN !

neeej .. imorn är det tisdag sämsta dagen på veckan ,
det känns som den typ aldirig tar slut börjar klockan 8 oh slutar 15.35 ;o
oh sen får man typ vänta på bussen i tjugo minuter -.-'
menmen det är ju inte tisdag ännu ;D

vårt sämsta tisdags schema , fast har ju bild oh klass det är ganska kuul :D


SKÖN MÅNDAG

det började att jag gick upp vid halv sju .. sen fixade jag mig , tog en macka oh lite juice sen så skjutsade mamma mig sen så tränade jag i 45 minuter sen så duschade jag sen vid tio i nio plockade mamma oh pappa upp mig när jag hade tränat , dom skulle till jobbet så dom skjutsade mig till skolan i bilen så drac jag en smothie. sen i skolan så började vi kvart över nio. då hade vi spanska det va inte så jobbigt gjorde bara lite om siffror oh månader oh sånt .. sen så hade vi SO det va inge jobbigt vi skulle bara göra lite läng- oh bredd grader :P sen slutade vi kändes som att det va ganska onödigt att gå till skolan men ändå, sen åkte någa till nacka ett tag, sen åkte jag oh vilda till alex, hos alex blåste vi lite blåsbubblor xD hah oh sen klipte jag oh vilda alex hår hah asso bara topparna sen vid halv tre drog jag ner till gurra kollade om min frisör hade ngra klipp tider den här veckan men icke sa nicke , så då gick jag hem oh duschade oh så nu sitter jag här har just pluggat lite spanska ;D nu får ni lite bilder från idag kanske inte så roliga men ändå,

bubblish




converse


skriver mer ikv. pusspuss


GOD NATT

ska inte gå oh lägga mig än eller jag har redan gått oh lagt mig eller jag ligger i sängen oh håller på med datan oh kollar på tv men det blir inga mer inlägg ikv. så godnatt ;)


vecka 37

ny vecka nya planer oh läxor -.-'

måndag: träna på morgonen sen skolan, två lektioner sen hem tare lugnt tror jag ? plugga
tisdag: skolan, sen så kolla på träning kanske eller hem ? oh har spanska läxa typ ett helt kapitell -.-'
onsdag: skolan, sen typ på "kalas" typ hos kusinbarnen ;) hah , sen spanska läxa tror jag brukar få från tisdag-onsdag.
tosdag: skolan, engelska läxa oh sen typ kolla träning kanske ?
fredag: skolan , sen hem till emmie oh sova där .. övernattnings sak ;D
lördag: typ kolla på sthlms handbolls cup ?
söndag: samma som lördag, kanske ska på premiärern på UP med pappa x)

det e vad jag ska göra i veckan tror jag sen blir det säkert mer läxor oh så menmen -.-'

BILDBOMB


ronja utanför NOn hon lånade någon från typ femmans hjälm x)

vilduuus (:

ester hah lärar skylten till vänster är ju coolast

Converse

ester <3 socker vadd

Håkan Hellström (L)

GRYM !

woooho

ester verkade tycka han va bra iaf x)

våran goda frukost !

hah hittade en gammal bild på min syrra :P

juste visste ni att värdens snällaste julia frågade om jag ville att hon skulle göra en header till mig oh det e klart hah vissa människor är ju bara för gulliga , kolla in hennes blogg jlse (:

sööndag

nu sitter jag här oh kollar på ensam mamma söker , efter en underbar heeelg ;) i fredags så började det med skolan som vanligt sen så tog jag oh ester bussen till slussen vilda åkte med fast hon gick av vid nacka. sen missade vi precis bussen till grönan .. så vi fick vänta en kvart. men sen så fixade vi inträde sen gick vi oh åt på resturangen , hamburgare blev det. mums. sen så gick vi väll runt oh kollade lite grann ? oh köpte sockervadd oh lite godis sen träffade vi carro oh niclas oh körde lite på godis grejer men vann inget "/ hah xD men sen så typ en halv timme innan håkan skulle komma försökte jag oh ester tränga oss in bland allt folk vi fick faktiskt bra platser ! men seriöst ni som säger att håkan inte kan sjunga gå oh ta er ! men hah sen så åkte vi hem till mig när det va slut. sen så kollade vi på ngn film somnade efter 10 minuter typ ;o sen igår gick vi upp oh åt frukost sen så drog ester vid typ halv två ? då kom vilda då drog vi till mölnvik med mamma oh mamma köpte present till sin BFF hah juste ni glömde väll inte oh gratta VÄRDENS BÄSTA TONÅRING , ALEXANDRA ! hoppas du fick en bra födelsedag ! men så hyrde vi filmer oh köpte lite mat sen åkte vi hem oh jag oh vilda körde lite tv spel. sen så kom ronja då kollade vi på film sen drog typ mamma sen efter ett tag började vi laga lite mat, tacos. sen så kollade vi på en film till sen så kollade vi på massa saker från dagis som jag har gjort typ x) sen så ringde vi lite. hah sen gick vi upp oh kollade lite på filmen. sen somnade vi vet inte riktikt när ? ganska tidigt runt ett kanske ? idag vaknade vi gick upp oh gjorde frukost :) sen kollade vi på tv sen duschade jag sen vid två åkte jag ronja vilda oh mia björn oh nil till sickla oh kollade lite sen åkte jag hem oh nu har jag ätit middag oh så :) nu kollar jag som sagt på ensam mamma söker hah :P

kommer en bild bomb snart också


ORKAR INTE SKRIVA OM IDAG

orkar inte skriva om min dag , men den har varit bra hah ;) men imorn ska jag ju till skolan som vanligt sen slutar vi vid halv fyra då drar jag oh min lilla ester till grönan oh kolla på håkan hellström det ska på skit roooligt någon som ska dit ? ;) men ester glömde sin kamera men det blir nog lite bilder ändå men ni får nog en bildbomb på söndag ;) haha , men hare bra så länge pussohej <3

GOD MORGON

hejhej , nu ska jag snart dra till skolan ska bara fixa frukost skriver ikväll pusspuss


GOD NATT

blir inga mer inlägg ikv ! så får ta oh säga god natt puss på er.

juste en fråga:
vad tkr ni om headern ?
jag tkr inte så mkt om den men orkar inte fortfarande ha den andra kanske börjar på någon ny någon annan gång ;D

haha juste jag längtar som fan till fredag då blir grönan m ester min lilla mester hah (; oh kolla på
håkan hellström (L)


BLOGG.SE DAMPAR

men ändå nu har jag gjort allt jag ska göra , plugga , ätit middag oh testat nya maskinen som pappa köpte idag ;) med massa grejer den gjorde god smothie iallafall hah , me love smothie . men tror jag ska åka med syrran oh hennes kille oh handla nue ;) så ni får hare bra , puss o hej. <3

-

lägger in det här för jag ska ha det till en annan data sen , ( det e en grej som vi ska redovisa på musiken )


Håkan Hellströms bakgrund inom musiken

Underskolåren var Håkan Hellström med och bildade bandet Broder Daniel. Det var Håkan Hellström, Henrik Berggren med flera som bildade bandet på en hög samskola. Håkan var då trummis i bandet men han hoppade av bandet år 1995. Två veckor efter det att Håkan hoppade av fick broder Daniel ett skivkontrakt med EMI. Men Håkan spelade istället trummor i ett annat Göteborgsband som heter ”Honney is cool” med dom spelade Håkan in två skivor. Medans han var trummis i honney is cool, sjöng han i ett band som heter Påvels. Men när Johan Neckvall som var gitarrist i bandet, Broder Daniel hoppade av, så tog bassisten Theodor Jensen över gitarren och då passade Håkan Hellström på att hoppa in i bandet igen och då han tog över Basen. År 1998 släppte broder Daniel plattan, broder Daniel forever. Albumet blev en succé med draghjälp av filmen, Fucking amål, soundtracket innehåller låten ” Whirlwind”  även kallad ”superstar”  efter det hördes inte så mycket från någon av medlemmarna på ett tag. Sedan började Håkan Hellström jobba lite med solomaterial. Sommaren 2000 spelade Håkan på Göteborgskalaset och Emmabodafestivalen. Och Sveriges radio P3 började spela hans singlar på radion.

Håkans karriär

år 2000-2001: Håkan slog igenom med låten känn ingen sorg för mig Göteborg hösten 2000 då blev han också känd för större publik. I oktober kom hans första album med samma namn som låten och blev en jätte succé, både försäljnings- och kritikermässigt. Förutom debutsingeln innehöll den flera av hans numera kända låtar t.ex. ramlar , nu kan du få mig så lätt och en vän med en bil det borde vara hans mest kända låtar nu. År 2001 fick Håkan utmärkelsen ”Årets Göteborgare” med motiveringen att han har sjungit sig in i svenskarnas hjärtan och starkt bidragit till att skapa Popstad Göteborg.

År 2002-2004: I början av 2002 släppte han Ep:n luften bor i mina steg, som innehöll fyra visor,  Trubbel, Äntligen på väg, Visa vid vindes ängar och Jag ger dig min morgon. Inför nästa album reste han med sitt band till Rio de Janeiro. Där tillbringade de många nätter på stadens sambaskolor. Det Håkan egentligen skulle göra i Rio var att göra ett resereportage för TV4. Guide i Rio de Janeiro blev Natalie Davet som senare blev sambo med Håkan. Senare i oktober 2002 släpptes det är så jag säger det den mottogs bra hos kritiker och publik. De mest kända låtarna från den skivan är kom igen Lena!, den fulaste flickan i världen och mitt Gullbergs Kaj Paradis.

2005-2006: Efter den andra skivan dröjde det lång tid innan nästa kom men i Februari 2005 kom det tredje albumet iallafall. Ett kolikbarns bekännelser heter det. Det är en skiva som skiljer sig från Håkans tidigare sound, men ändå har den en tydlig Håkan stil. I slutat av 2005 kom ett till album av Håkan som han kallar uppsamlings album. Nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått, heter det albumet. Albumet uppmärksammade fallet om en trettonårig. År 2006 fick Håkan en grammis för bästa manliga artist.

2007 tills nu: Den 7 augusti 2007 meddelandes det att Håkan har på börjat att spela in en ny skiva. Mars 2008 kom albumet ut efter en lång tid. Albumet var producerat av Björn Olsson och Jocke Åhlund. Albumet heter, För sent för Edelweiss. Första singeln släpptes också i mars samma år som heter, För en lång tid. Låten blev då också nummer 3 på Trackslistans års lista för 2008 och Håkan själv bästa manliga soloartist. På p3-guldgalan i Januari 2009 fick han guldmicken för 2008 års bästa liveakt.

Håkans liv utanför scenen

Håkan är 35 år han är född den 2 April 1974. Han är född i Göteborg och numera bor han också i Göteborg hans familj bor på Södermalm i Stockholm. Han har även 2 barn, det äldsta barnet, Sigge Mio är född den 25 december år 2005. Då sa Håkan att han va så lycklig en människa kunde bli. Och hans yngsta barn, Julius är född den 2 september 2008.

 


NY HEADER

japp som ni ser har jag en ny header vet inte så snygg.. men jag orkade inte ha den förra , för somrig oh har haft den as länge -.-
men idag så mötte jag mickis torsten oh ronja i gurra vid tio över sju :) sen vid tjugo över åkte vi sen började vi klockan åtta då hade vi svenska men vi hade vikarie -.- hah vi körde iallafall någon lek sen gjorde vi något konstigt som ingen fatta i någon bok oh vi hade inte rätt böcker ? haha fatta inte riktigt "/ hah juste sen så kom björn idag han har typ vart hemma två dar eller något oh markus sa att han hade svin inflensan men det hade han inte haha :P men alla i typ c , va fett taskiga mot han oh typ blev as rädd så fort dom såg han men ändå sen hade vi NO då gjorde jag oh torsten klart våran sak med fiskar haha , torsten blev fett nöjd med våran bild hah men den blev seriöst fuul xD haha , men sen fick vi kolla på lite djur oh så asso uppstoppade oh sånt ? sen hade vi spanska , typ glosor gick igenom en läxa oh sen typ skulle vi göra någon dialog hah jag oh vilda äger ;) hah , sen så när vi skulle gå skulle vi typ stå på ett led allaihop, så skulle våran spanska lärare säga ett ord på svenska så skulle vi säga det på spanska hah, patrik eller va han heter i 7d2..fuska som vanligt , våran spanska lärare bah, adjö .. då skulle han säga det på svenska men han bah, a bra hej då . bara för hon sa adjö -.- men sen så käkade vi lunch, fisk.. sen gick vi till idrotten jag kollade på men ändå .. hah dom slapp iallafall ha ute idrott oh jag slapp stå ute oh fryyysa (y) sen så hade vi matte hah då hade vi lennart en vikarie han e fett dampig -.- men jag ronja hade kul iallafall på matten hah oh ibbe ;) ps. ibbe är riktigt seg täänkt oh han biter alltid på något när han ska tänka .. menmen , sen tog vi bussen hem nu sitter jag här oh pluggar oh dricker lite coola .
 
imorn har vi skoolfoto "/
men nu ska jag fortsätta plugga ...


RSS 2.0